Mislim da niko nema pravo da se žali na razne gluposti što su pisane kao prvi utisci juče ovde jer čak i da je ceo potez sa solo busevima (a nije), opet bi bio fantastičan prevoz sa mercedes autobusima neuporedivo bolji nego sa gsp, što se mene tice sve pohvale za Strelu.
Nisu gluposti ako vise ne mozes da proveris kada ti dolazi bus.
I to sto neko proverava,ne proverava da bi znao da li da ceka 5 ili 10 minuta,nego da bi uskladio sa sledecom linijom...ta informacija mnogo znaci.Trenutno je situacija takva da kod Sava centra nemas informacije ni za 601 ni za liniju 860...juce u spicu 860i SOLO...cak i na 711 je bio solo u spicu,polazak 16:30...611 moram da dodam,danas sam video dva zglobna,ali treba jos...Dakle,trenutno je situacija da u spicu imamo sve solo buseve od NBG ka Dobanovcima,Ugrinovcima(nejasno mi je to za 711 sta ce biti,otkud tamo privatni prevoznik?),Obrenovcu,Baricu...ako je to bolje nego sto je bilo....Neka me neko ispravi za 860 liniju...da li ce biti novih zglobnih?
I na kraju,kada neko napise,da ce biti bolji prevoz jer su ubaceni novi busevi....da,kao vozac koji je promenuio nekoliko automobila,slazem se da novije vozilo sigurnije,lakse za vozaca,itd....ali koliko znam,mojim suvozacima je uvek isto bilo,sedi i vozi se....te tako sprovedite anketu u 601 ili 860 u spicu,i pitajte ih da li im nesto znaci sto je novo solo bus,i sto vise jedni drugima na ledji,glavi,ili im vise znaci da je stariji bus,ali zglobni i da imaju vise mesta.
Isto tako pitajte bilo koga sa npr Ledina da li bi vise voleli novi solo bus na 601 i da placaju kartu ili malo stariji bus,pa i da malo iskace iz reda voznje,ali da ga ne placaju.