Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Измена на линији бр.406 због радова у Пауновој улици (3.4. - 6.4.2017).
Због радова,линија саобраћа измењеном трасом:...Бебелова-Булевар Ослобођења-Булевар ЈНА и даље редовном трасом.
Извор:busevi.com.
Ovakve stvari se ne postavljaju ovde , već u temi "Prigradske linije - predlozi i rešenja" ili u temi "Gradske linije - predlozi i rešenja" , zavisno od toga na šta se odnosi. Već ti je bila skrenuta pažnja u vezi sa tim.
Nisam ja rekao , nego neko drugi. Proverio sam i marecar ti je tio rekao. Mislio sam da je to bilo za drugu temu. Stavljaj onda u zastoji i poremećaji na linijama , mada ni to nije idealno 100%. Najbolje bi bilo da postoji tema vezana za te stvari. Ovako kako si ti napisao , jedna vest "pocepana" na dva dela , je bezveze.
Danas sam video prestovog udarenog ik-103 kod ljemontove na onom mestu gde je uvek parkiran po jedan autobus (uglavnom LIAZ) nisam slikao jer je vozac 17ice prosao pored stisnuci papucicu do patosa
Moram da kazem da prevoznik Lekon koji drzi 47,48 i jos neke linije mislim veoma lose odrzava svoje FAP-ove. Svi autobusi imaju problema sa transmisijom iako su stari 4-5 godina bas lose izgledaju. Naravno i kvalitet proizvodnje je los. A na onim niskopodnim beloruskim konstantno drze upaljeno grejanje, postoji mit da to sprecava pregrevanje motora :lol:
Nije mi jasno kako mogu da uzimaju istu zaradu Lekon i naprimer Ariva, kvalitet, udobnost, odrzavanje vozila ne moze da se meri. U Arivinim je uvek klima upaljena, cisto je a ovamo sve kontra- plus ona soci plasticna sedista sto su ispucala.
Ретко у ком Аривином ради клима а што се тиче Лекона МАЗови су им катастрофа а о фаповима да не причам. Неки имају проблема са висином и смрде на издувне гасове.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.