Šta je novo?

Privatni prevoznici

Sa aspekta putnika oni su ponos bloka45 al posle Bamirona :)

da li neko zna da napise koliko trebutno privatnik ima zglobnih autobusa i kojeg se tipa tj marke

Sent from my iPhone using Tapatalk

Колико сам ја приметио за сада, 2 ИК-218, 1 ФАП A.559.4, 3 ИК-201, 2 Солариса, 1 Волво Мегабус, 3 MAЗ-215, 3 МАН НГ 263 и 4 Солариса Урбино 18. С тим да можда неки нису више у свакодневном саобраћају како су набављени прво Солариси и МАНови а потом и МАЗови. Мада бих ја лично волео да се повећа број зглобних возила на приватним линијама, што на потезу 600, што на 78ици коју држи Аривина групација која нажалост нема зглобна возила (а два ИК 218 би баш лепо легла, сећам се када су их тек увели био онај 448 са црно-белом рекламом, препород након Кароса).

Дошљак":k62gvqqe je napisao(la):
Колико сам ја приметио за сада, 2 ИК-218, 1 ФАП A.559.4, 3 ИК-201, 2 Солариса, 1 Волво Мегабус, 3 MAЗ-215, 3 МАН НГ 263 и 4 Солариса Урбино 18. С тим да можда неки нису више у свакодневном саобраћају како су набављени прво Солариси и МАНови а потом и МАЗови. Мада бих ја лично волео да се повећа број зглобних возила на приватним линијама, што на потезу 600, што на 78ици коју држи Аривина групација која нажалост нема зглобна возила (а два ИК 218 би баш лепо легла, сећам се када су их тек увели био онај 448 са црно-белом рекламом, препород након Кароса).

hvala na info :) sto se maza tice mislim da ih ima 4 ako ne i 5 al nisam 100% siguran mislim da ovaj tender nece dobiti koliko sam citao treba 25 zglobova plus rezerva da li su oni u mogucnosti jos da ih nabave videcemo :D

Могуће да их је стигло још, негде сам читао да је наручено чак 13 :D

Kakvo sviranje, pa punili su i zgloba na početnim stajalištima, u udarnim terminima. A zato pola dana vrti poluprazan, u špicu bi stavio dva na jedan polazak i rezervi koje su dužni da imaju na terminusima i rešio bi problem, samo što treba neko sa mozgom da se nađe da bi to regulisao!

P42017

P41705

Novajlija na liniji 51

Ovakva četiri komada nalaze se na placu Barbadosa, verovatno su za Dumeco

becks89":2s8zzeo7 je napisao(la):
Ovakva četiri komada nalaze se na placu Barbadosa, verovatno su za Dumeco

Ozbiljno su resili da uniste lastu koliko vidim. Postoji velika mogucnost da onda privatnici konkurisu i dobiju na tenderu za medjugradske linije i time urnisu lastu kako bi je neko kupio za male pare...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=411463#p411463:252j5rtk je napisao(la):
dare » Uto Okt 18, 2016 6:19 pm[/url]":252j5rtk]P40505

Kakva neozbiljnost . Zar je moguće da puste ovakvo vozilo u saobraćaj ?

Pazicu,ali u ovom slucaju tesko da moze da me napadne nije na pocetnoj a mora da vozi :)

Mnogo privatnika je nabavilo polovne zglobove, jel se to planira proterivanje Laste iz prigrada ili ce se uvesti i zglobna vozila na gradskim linijama?

bazinga":giy4comi je napisao(la):
Mnogo privatnika je nabavilo polovne zglobove, jel se to planira proterivanje Laste iz prigrada ili ce se uvesti i zglobna vozila na gradskim linijama?

Mislim da hoce da sje*******u lastu pa da je prodaju za male pare ovamo gde ja radim vozila nas je lasta organizovano na posao sve do pre neki dan kada je uleteo Trans Jug

???
Nisam bas najbolje razumeo komentar

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Vrh