Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Stakla su postavljena jako nisko i vrlo je moguće da će ih neko slučajno polomiti nogom. Na ostalim busevima stakla na vratima ne idu ovoliko nisko. Pošto sam postavljao sa telefona sa koga je muka napisati bilo šta, mrzelo me da jurim navodnike i obrazlažem šta sam hteo reći.
Kao sto kolege napisase, ovo staklo je jako i sansa da ga razbijes bez udarca ostrim predmetom je izuzetno mala.
Misli da sutiranje sa klasicnom obucom nece napraviti nikakvu stetu osim u slucaju bas bas ozbiljnih huligana za koje ni armirano staklo nije dovoljno jako.
Ovo je haos, sto vrsta autobusa u Beogradu. Šta smo mi "Grad za testiranje aurtobusa"? Sve jeftini/nekvalitetni modeli. Jedino liaževi kao 40516 mogu da prođu, ovi ostali nula.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.