"Aleks_BGD"":2swhqquo je napisao(la):Da se nadovezem na Baneta,on je slikao Ikare spolja a ja iznutra sinoc.Malo smo ih razgledali,i mogu vam reci super su uradjeni vidi se da su se malo potrudili,i da ima tu malo kvaliteta.Ksenon farovi,bredamarini retrovizori,tapacirana sedista,nova rucica retardera itd itd...No vratimo se na slike unutrasnjosti pa sami presudite..:"BaneLitas"":2swhqquo je napisao(la):Da se nadovezem na pricu o nasim Volvoima,imao sam prilike da vozim Mega bus i mogu vam reci da je Citta ipak daleko iznad...kad bi mi dali da biram koji bi bus vozio ja bih se opredelio za Neobusa,a tako misli i vecina mojih kolega. Citta je preglednija,ne lupa ne trese i bar po meni je udobnija za voznju. Ja je sa uzivanjem vozim...a kao sto Aleks rece stigli nam i novi Ikari,nisu losi,bar ovako na prvi pogled...stigla su dva komada,trebalo bi jos osam,a kako sam nacuo i Litas ce dobiti dva nova ikara...uslikasmo ja i kolega nesto sinoc... Dakle nastavlja se obnova voznog parka... ...ipak novo je novo!!!
tabla
By aleks_bgd at 2012-07-30
monitor je skinut sa plafona i premesten na zidu iza vozaca
Nova tapaciran sedista,poprilicno su udobna mogu vam reci,za razliku od onih ""letecih"' koja su postavljena u N seriju koja se vozi u GSPu
rekao bih da su se i vrata razliku od one prve N serije
i pogleda na kompletan putnicki salon spreda i odpozadi...
Somi303":1rjeca5d je napisao(la):
dare":3t4lr39x je napisao(la):
c.s.i.":3hbiljsh je napisao(la):Lastra je bila u vlasništvu opštine Lazarevac, a sada je postala ćerka firma Laste.
Lasta im omogućuje da imaju linije i sl., tj. održava ih živim.
Čak je Lasta njima poklonila nekoliko svojih vozila, iako nije bila obavezna da to uradi.