Šta je novo?

Privatni prevoznici

kopmania":2yzfitk9 je napisao(la):
Pošto mi zvuči da je autobus sa manuelnim menjačem, onda je verovatno ovaj Sanos :)
Sasvim moguće i da je taj, ja sam pomislio prvo na liaza zato što vidim da se mnogo njih po forumima žali na njih, pa reko mora da je taj. A za ovu marku sanos sam danas tek saznao da postoji, kao što sam i saznao da makedonci imaju autobus.
 
како си за Саноса тек данас сазнао? а стари Саносови црвендаћи из 80их?
 
Nikad me nije zanimalo pa nisam nikad ni gledao šta na njima piše. Znao sam samo za crvendaće i zelembaće. :D
 
Ima i Liaza sa manuelnim menjacem,ali ovo je definitivno Sandza.Prepoznaju se kratki prenosi i kretanje iz I brzine....
 
Kako automatik ?
Pusti klip od 0:30 pa slušaj kako šalta u sledeću brzinu :)
 
Sanos je, uvek bih prepoznao prelepi zvuk DAF-ovog motora, sila <3

Nisam siguran otkud angry bird-u tako los utisak, bus je skroz solidan.. Jedan od mojih omiljenijih buseva, moram da priznam, tako da sam subjektivan. Kad imas bus koji na 50ici ide uzbrdo petom-sestom brzinom izmedju konjarnika i ustanicke a lomi se koliko je pun, you gotta love it :cool:
Liaz je bio njegova totalna suprotnost na 50ici, uvek su ga sustizali naredni polasci koliko je spor, a i tako mali bus definitivno je bio uzasan izbor za tako opterecenu liniju :mad:
 
Ma sanos je keva ona dva bela lui-jeva na 89 su najbolji lui autobusi, ostavi i n seriju na uzbrdici uz Lazarevacki drum...
 
Возио је пре неки дан на 303, аутоматик је -.-
Иначе унутрашњост је мега :blah: . Задње степениште је заузето до пола због неке шипке, а цео задњи део се налази на неком огромном степенику. Па кад хоћеш да седнеш позади где има 3 седишта попнеш се ту и онда сагнут идеш до седишта. Замисли то у пуној 50 узбрдо... :blah: :blah: :blah:
 
veb983":2kkoa8ps je napisao(la):
Kad imas bus koji na 50ici ide uzbrdo petom-sestom brzinom izmedju konjarnika i ustanicke a lomi se koliko je pun, you gotta love it :cool:
Snimak je nastao baš na toj relaciji, ona uzbrdica par stanica pre poslednje.
Somi303":2kkoa8ps je napisao(la):
Возио је пре неки дан на 303, аутоматик је -.-
Иначе унутрашњост је мега :blah: . Задње степениште је заузето до пола због неке шипке, а цео задњи део се налази на неком огромном степенику. Па кад хоћеш да седнеш позади где има 3 седишта попнеш се ту и онда сагнут идеш до седишта.
E to je taj! :blah: To sam baš i hteo da pomenem. Stajao sam pozadi i imao sam osećaj da ću svakog trenutka da tresnem glavom o plafon. Totalni košmar od autobusa. :rant:
 
Ne kontam.
Angry bird kaze da je to taj autobus,automatik,a na snimku je manuelac.O kojem autobusu sada pricate?Koliko ja znam,postoji samo jedan automatik,mada i za njega nisam 100% siguran da je automatik.U Dumecu je taj bus,ali Dumeco drzi linije 71,84,96,610 i 706.Ne znam odakle je mogao biti skinut da bi se dao na 303...
 
Ja se ne razumem u to šta je automatik a šta ne, ali autobus je takav kao što ga je Šomi opisao, sa :blah: unutrašnjošću i zadnjim delom koji je visok kao Mont Everest. Bio je siv kao ovaj sanos sa slike, ali imao sam utisak da nije redovan na toj liniji nego da je prinudno uleteo kao dopuna. I ja bi baš voleo da znam koji je to bio autobus.
 
Na 50 nikako nije mogao da stigne taj automatik (ako je automatik uopste)...
Taj sto je automatik je zut,a ne siv sto samim tim otpisuje automatika i ostaje da je 100% manuelac,Sano S213 firme Lekon.U pitanju su autobusi koji su 2005-to godiste, P0435,P0436,P0438,P0440
 
Ne znam koje je bio godište, ali kad je stigo na stanicu imao sam utisak da su ga skimuli sa reciklažne trake da bi popunili iznenadno nastalu rupu u prevozu.
 
Ovo na snimku nije automatik :)
Čuje se šaltanje brzina haha
 
fotografija1173.jpg

Ovo je Sanos S213 P0435,pa vidite da li je to taj.Ako je takav,onda je morao biti manuelac...
Glavni problem jeste motor koji je pretezak i prejak za ovu karoseriju...
 
Аутобус не иде толико лоше колико му је очајно урађена унутрашњост... :rolleyes:
 
Извињавам се на овом трилингу, али не могу да чекам да неко напише нешто, јер се то очигледно неће десити у скорије време.. Будите активнији! :mad:
230720121480.jpg

230720121481.jpg

230720121483.jpg

Аутор:Бане Литас
 
Pošto ovi autobusi idu veoliji, verujem da će im dosta trajati, jer znaju kako se autobusi održavaju :kk:
 
Vrh