Šta je novo?

Privatni prevoznici

301 je nekada išla od Ustaničke do Grocke i bila glavna linija na potezu, ukinuta je 1998. jer su okretnicu pretvorili u pešačku zonu, a njena vozila prebačena su na 302. Mada njenim uspostavljanjem 302 bi mogla i da se skrati zbog potpunog preklapanja.

Čak i da se 301 uvede opet, lično sam mišljenja da treba da ide preko Zaklopače ili Kružnim putem. Veza sa autoputem je jako neiskorišćena, a Gročanima bi isti bio najbrži dolazak do grada.

Ne evo ovako na primer prebacio bi recimo 303,304,306,311 da se okrecu na cvetku jer nema mnogo vozila a 302,305,307 konjarnik al stvarno su sranje napravili sa okretnicom uzas
Не. Затрпаћеш терминус. Поента је да се може негде даље стићи од Цветка, стога сам предложио Крушевачку.

Чуо сам да су сад на појединим возилима Транс југа на 302 увели обавезно стоп дугме ако хоћеш да изађеш у супротном неће стати на стајалиште, наравно људи нису упућени у то а возач се свађао са мојом пријатељицом јер наводно није лепо стиснула стоп дугме. Штета што се нисам нашао у тој 302

Чуо сам да су сад на појединим возилима Транс југа на 302 увели обавезно стоп дугме ако хоћеш да изађеш у супротном неће стати на стајалиште, наравно људи нису упућени у то а возач се свађао са мојом пријатељицом јер наводно није лепо стиснула стоп дугме. Штета што се нисам нашао у тој 302
Obavezno stop dugme su još pre par meseci uveli i na 601.

Vrh