Не знам шта је проблем. Музу буџет купују нове добре аутобусе. Кад ови падну са власти национализоваћемо Стрелу. Поштено.
Samo što život nije bajka.
Banka će imovinu i buseve pokupiti, a državi će ostati ime, 1000 radnika bez posla i školje neispravnih autobusa.
A da bude još grđe, pola vozača ni ne može da prođe psiho test u GSP-u, kao što se ispostavilo za onog čikicu sa 101 što ukrašava autobuse da nije prošao psiho test, pa se sada sveti sa onim nalepnicama unutra. Dočekao svojih 5 minuta, pošteno.
Grad nema masovni šinski prevoz, ne možeš da skresneš neku autobusku liniju pa ćemo verovatno da izvedemo opet turističke autobuse sa privatnicima napolje na ulicu i Šrilankama za volanom.
Uveli su doslovno je*******ene maršutke kroz Grad koje povezuju nekog i nešto na svakih pola sata bez praćenja, bez ičega i samo tovare takve linije po (pri)Gradu. Više ne postoji nikakav plan oko prevoza vevlć tovarenje linija, dijametralno suprotno od Vesićevih Smart planera.
Iskreno briga me i za GSP, nit ja radim niti iko iz moje porodice, samo sam korisnik usluge, ali ako se udubimo u neke organizacione i funkcionalističke radnje koje se tiču Grada, e to mi je problem, ne možeš ovako (mislim na Grad) da se ponašaš.