Мотор.Aha zbog "grbe" u prednjem delu?
Šta se nalazi ispod belog poklopca?
Rashladni sistem motora bi trebalo. Volvo je jedan od retkih zvučnih imena, koji je gurao koncept niskopodnog zgloba sa motorom napred, a najviše za potrebe proizvodnje trozglobnih autobusa.Aha zbog "grbe" u prednjem delu?
Šta se nalazi ispod belog poklopca?
Volvo je to malo bolje estetski rešavao. Obične solo mege su ok, što i sam kažeš. Ovo izgleda ružno nema šta. Mada šta nas sve vozi, i nije mi toliko odbojanVideo sam pre neki dan taj Volvo sa tumorom napred, sa sve crvenom kolor šemom ispod (ranije je bio ceo beo). Najodbojniji autobus u zadnjih 20 godina.
Bez tumora bi bio ok po izgledu spolja. Ne znam kako je unutra.
Ono malo devojci sreću kvari.Samo treba malo napregnuti mozak i naći bolje, lepše rešenje.
Imace oni bolja vozila nego gsp, ali vozače nikad i to je činjenica. Najviše mi je krivo sto potez 300 gubi gsp je upravo zbog vozača. Iako nekad znaju da krenu ranije, ili ne stanu na neku stanicu, prosto imaju iskustva, voze bezbedno i bez naglih kočenja. Ima naravno i loših vozača, ali je to mnogo manji broj nego što je kod privatnika, gde svaka šuša može da se zaposli, a gsp ipak ima psihotest i neke kontrole vozača.Svetla nam se budućnost smeši kad preuzmu pola linija u Beogradu, možda trenutno imaju ok vozila pa nam deluje kao da prevoz ide nabolje, ali na duže staze to će nam biti medveđa usluga
Можда за једно 7-8 година.Lepo od njih, još kada bi bio redovan.
Gde su otišli oni od pre 10ak 15 dana?U mašinoprometu su trenutno desetak zglobnih BMC i par solo.