Nastavlja se kretenizam i cirkus.
Prvo Lekon me je kod Slavije bukvalno ispalio ispred vratiju i otišao (48 linija).
Drugo trčim na Biračaninovu i hvatam 47 Arrivin MAZ i Šrilanac, hajde što on kasni već dobar minut da pođe, nego što i onaj Šapićev trejdmark ne pokazuje da se i 401 sprema da pođe, pa da lepo uđem u njega i da se vozim ko čovek makar.
E al tu je početak cirkusa, prvo krila na zadnjim vratima MAZ-a predstavljaju životnu opasnost!
Otvori se jedno krilo.
A onda se niotkuda otvara i drugo, tolikom silinom da odvaljuje donju sipku.
Za života ne videh toliko agresivna vrata, ne daj bože da je pun autobus nekom bi arkadu razvalilo.
I taman kada pomisliš da ne može gore, da siđem kod Atletske dvorane, još ja dobar čovek stisnem onaj STOP, spremim se na vreme da izađem, pogleda me u ogledalu pogledam i ja njega & "BAM" preleti stajalište, pa je*** li ti mater čoveče sta treba da ti uradim da bi mi stao više...
I umesto kući završih kod fakulteta, još gledam lepo ide iza Higer na 401, staje na svako stajalište, čist, sam sam kriv što sam ušao u ovu prevaru.
Što je najjače Šapićeva app traži registarske, no na sreću imam rešenje i za to
Sajt
https://fotobus.msk.ru/city/183/
Ima manje više za sva vozila registarske tablice, a kao fotograf javnog prevoza mogu da kažem da je tačnost 95%.
Još ne bih komentarisao Tamnavine Liaze, u stvari ne bih komentarisao ni same Liaze kao autobuse, a smetao vam Ikarbus.