direktor
Professional
- Učlanjen(a)
- 10.10.2008.
- Pohvaljen
- 47.784
Ne lepši magarce do zelene traveDa postoji u tako lošem stanju. A njega sam pomenuo da bude veza sa Aljinovićima kao novi, rekonstrujisan i proširen put.
Ne lepši magarce do zelene traveDa postoji u tako lošem stanju. A njega sam pomenuo da bude veza sa Aljinovićima kao novi, rekonstrujisan i proširen put.
Pa da, kako rekoh, do manastira je državni put, i nastavak koji nikad nije, a i neće, biti dovršen.Državni put IIA reda broj 200 :
Pogledajte prilog 225476
Pogledajte prilog 225477Uredba o kategorizaciji državnih puteva Republike Srbije
Ovom uredbom kategorizuju se državni putevi I reda i državni putevi II reda na teritoriji Republike Srbije.www.paragraf.rs
Karta JP "Putevi Srbije".
Prijepolje, autobuska stanica koja deli zgradu sa železničkom:
Pogledajte prilog 216116 . Pogledajte prilog 216117 . Pogledajte prilog 216118 . Pogledajte prilog 216119
Veći problem od te male autobuske je nedostatak linijskog gradskog prevoza: Prijepolje je izdužen grad, razvučen u svim pravcima, Kolovrat, Seljašnica, Ratajska, Taševo, Zalug, Ivanje, Kovačevac su prigradska naselja kilometrima udaljena od centra, deo su neprekinutog urbanog tkiva, a od prevoza imaju samo neke seoske lokalne buseve/kombije koji saobraćaju tipa 3 ili 4 puta radnim danom, i naravno taksije koji su skuplji.Autobuska stanica je prejaka reč za ovaj komad asfalta koji se koristi za prijem putnika. Ruglo decenijama.
EDIT: jel imalo Prijepolje nekad neku normalnu stanicu ili je ovo oduvek?
Ko uopšte sad radi lokal u Prijepolju? Znam da je jedno vreme radio Janjušević i da su na linijama ka Brodarevu autobusi bili demolirani. Vozači su se žalili na Brodarevce kao divlje ljude i ta to ponašanje nikad nigde nisu videli.
Ima li nekih svežih slika te garaže polimljetransaPriboj nikad nije ostao bez svog autoprevoza kao što je Prijepolje ostalo. Janjušević je kupio Raketu a tu je i Es Turs koji takođe radi u lokalu. Ne živim neko vreme u PB pa ne znam tačno koje sve linije postoje ali ima ih do raznih sela plus lokal Priboj - Naselje, Naselje-Bolnica, Priboj-Banja i tako to....
Najveće groblje autobusa u Srbiji je verovatno garaža Polimljetransa u stečaju.
Ko uopšte sad radi lokal u Prijepolju? Znam da je jedno vreme radio Janjušević i da su na linijama ka Brodarevu autobusi bili demolirani. Vozači su se žalili na Brodarevce kao divlje ljude i ta to ponašanje nikad nigde nisu videli.