dragan
Professional
Na ovu kružnu raskrsnicu u Kolovratu se čekalo više godina, a sada su radovi pri kraju.
Je li ovo pohvala ili kritika?Na ovu kružnu raskrsnicu u Kolovratu se čekalo više godina
Ja sam bio ubeđen da je ovo završeno još 2019...nisam ze zavlačio dugo ka KolovratuIzvinjavam se na duplom postu, ja zarad istine moram da napišem i odgovorim:
Vest o početku izgradnje kružnog toka
Vest je inače objavljena 27/08/2019 (pre 5,5 godina).
Kad Dragan kaže "Prijepolje je čekalo više godina na ovo", to znači "Pet i po godina je ista ova vlast bila nesposobna da napravi jedan najobičniji kružni tok". Otuda moje iskreno (neko će reći cinično) pitanje, da li zaista treba da hvalimo vlast u ovom slučaju ili da je kritikujemo?
Naravno da je važno, to se radi od našeg novca. Može li jedna (makar blaga) osuda?ali to sada i nije toliko važno, osim nekim hejterima
"а рок за њихов завршетак је крај ове године (2024)"
Investitor su "Putevi Srbije" jer je to bio deo državnog puta, a izvodjač su "Putevi Užice". Od početka je bilo predvidjeno da se radi u više faza i verovatno je moglo da se završi ranije da se nisu pojavili dodatni radovi i problem oko imovinskih odnosa.da li zaista treba da hvalimo vlast u ovom slučaju ili da je kritikujemo?
1.Prvo se uradi analiza potrebnog prostoraInvestitor su "Putevi Srbije" jer je to bio deo državnog puta, a izvodjač su "Putevi Užice". Od početka je bilo predvidjeno da se radi u više faza i verovatno je moglo da se završi ranije da se nisu pojavili dodatni radovi i problem oko imovinskih odnosa.
Ali kada uskoro vozači budu prolazili kroz ovaj kružni tok neće razmišljati o tome već će se radovati lakšoj i bezbednojoj vožnji, osim ako nisu zajapureni hejteri.
Pogledajte prilog 228624
Vidim kako se ti "raduješ", svaku pozitivnu vest zatrpavaš sa tri negativna komentara. To je zato jer si kontaminiran političarenjem na svakom projektu.naravno da se radujem tome.
Vidi se da pojma nemaš osim da kacis vesti i tuđe slike bez linkova odakle ih preuzmes sto je suprotno pravilima foruma ."Putevi Srbije" su investitor, pa se njima obrati sa svojim primedbama. Oni su najavili da će se raditi u više faza i sledeće nedelje bi trebalo da bude "svečano otvaranje". A hejteri i umišljeni "direktori" će teško to da podnesu, jer već sada ovde paniče.
Koji smešan lik, još kada je bio na noši ja sam znao šta sve radi opština. A on izvodi glupave zaključke premda o tome ništa i nisam pisao. Ali on ovde i nije bitan, običan spamer i trol.Znao bi . . . da opstina radi eksproprijaciju.
U prvom postu na ovoj strani sam ovo napisao što znači da je tu bilo nekih problema. A ti u svakom postu pišeš protiv gradske vlasti kao da si u predizbornoj kampanji, premda ove nema glasača u Prijepolju. Nadam se da si završio sa tim kašnjenjem, jer imam za tebe novu temu : Viseći most.Na ovu kružnu raskrsnicu u Kolovratu se čekalo više godina, . .
Koliko sam upoznat, skinuti su znakovi upozorenja za prelazak preko mosta. Zašto, ako je nebezbedan?U prvom postu na ovoj strani sam ovo napisao što znači da je tu bilo nekih problema. A ti u svakom postu pišeš protiv gradske vlasti kao da si u predizbornoj kampanji, premda ove nema glasača u Prijepolju. Nadam se da si završio sa tim kašnjenjem, jer imam za tebe novu temu : Viseći most.
"Ja Äu proÄi, snimite me slobodno": Å ta se deÅ¡ava sa zatvorenim mostovima u Prijepolju i zaÅ¡to ljudi ignoriÅ¡u upozorenja
Iako vlasti obeÄavaju da Äe mostovi biti obnovljeni i puÅ¡teni u funkciju do naredne godine, mnogi se pitaju zaÅ¡to je sanacija odloženawww.euronews.rs