Šta je novo?

Prijepolje - man.Mileševa - Aljinovići

Moj odlazak sa teme! Razlog: preveliki napredak.

Inače, kad smo već kod ove ulice, formirala se bara na novom putu preko cele ulice posle prve kiše, pola grada se smeje.
Druga stvar, sve stepenice prema Limu su zatrpane, ne može da se siđe sem na rampu za kola, koja je opet nedovršena, već je samo nasut makadam. Bio sam prisutan kad je čovek doneo motiku i sam razgrtao makadam da može da siđe kolima do reke.
Treće, stubovi rasvete su na sred trotoara.
Četvrto, asfalt je toliko kriv i neravan, a na mnogim mestima i uništen jer su stavljali zastavice zbog otvaranja ulice.

Evo bare:

Evo i priloga, čisto da ne bude da lažem.

Inače, odjavljujem se sa ove teme, ne mogu da podnesem i da me, pored svih ostalih medija na kojima iskaču, i na građevinskom forumu i temi o mom gradu prave budalom i pričaju bajke.

Ako kome bilo šta treba o putevima u Prijepolju, nek me kontaktira, vrlo rado ću pomoći porukom. Ostali nek uživaju u sjajnim kadrovima, napretku i vrhunskim rezultatima vlasti, ja neću više biti partibrejker.
 
Inače, kad smo već kod ove ulice, formirala se bara na novom putu preko cele ulice posle prve kiše, . .
Posle veće kiše se u svim gradovima formira neka bara i to mnogo veća od ove.
IMG_20240722_063439.png


Ovde je bitno da je najzad izgradjena ova ulica od pola kilometra od autobusko/želj. stanice do mosta prema centru grada, a neki propusti i nedostaci će biti naknadno ispravljeni i sanirani. Političarenje neću da komentarišem, samo me interesuje izgradnja, a ova ulica je značajna za grad pogotovo za buduću izgradnju.
 
Poslednja izmena:
Trebali bi neki forumaši češće da posećuju ovu temu i da razbiju iluzije o uspesima ove vlasti. Spisku nesposobnosti nema kraja: Trg Republike, ovaj put, vazduh i da ne nabrajam dalje. Oni i da se za zelen bor uhvate, on bi se jadan osušio.
 
Gde je nadzor? Lepo građani se okupe presaviju tabak i tuže nadzorni organ jer je ovo dozvolio. I Dragane ovo nije gradnja nego sra.... Trošenje narodnih para bez trunke sramote i odgovornosti prema istom. Po tvojim komentarima pitam se da li gledamo istim očima gradilišta. Jer ti stvarno pravdaš ovakve amaterske stvari koje su koštale milione. I šta da se reši kasnije. Nije plaćeno da se rešava kasnije nego da se izgradi kako treba u zadatom roku. Ne kasnije. Taj narod u Prjepolju nije zaslužio ovakvu sramotu. Muntaju ga na svakom koraku. Prošle godine bolnica, sada ovo, užas ko zna šta je sledeće.
 
1000031905.jpg


Evo kako je ostavljeno stepenište ka Limu, a ima ih još par tu, potpuno isto izgledaju. Samo govori o totalnoj nebrizi i nestručnosti.

A u komentarima na vest (link ispod) možete videti i kvalitet asfalta, koji sam zaboravio da pomenem. To je snimak sa papučom koji je neko objavio u komentaru na vest ispod. Nažalost, nemam direktan link.


Al nema veze, sve će se to popraviti naravno i biće sjajno, ja stvarno nemam volju da pratim ovu temu.
 
Vrh