Koren problema je sto kaludjerica i lestane pripadaju opstini grocka, geografski uopste nije logicno. Sta nekog cinovnika iz opstine koji zivi i radi u grockoj, nema potrebu da izlazi iz nje, sta njega zanima za probleme na smederevcu (deo nakon lestana funkcionise bez problema koliko znam).
Gledam malo oko sebe, u tim sam godinama da je poceo da me zanima kvalitet zivota i sistem u kojem zivimo, lose je stanje u celom gradu, ali ovo kod nas, pa mislim da bi opstina funkcionisala bolje bez ikakve vlasti, ljudi sami da se organizuju.
Mislim ono, radi se raskrsnica kod tri tiganja, i to ne ona koja vodi na deponiju, neka neka nebitna ulicica kojom prodje 20 automobila dnevno. Ispunjavaju se neke uzaludne peticije kao sto je 309L, za ljude kojima na 200m sa jedne strane prolazi 8 linija, a sa druge 309 sa taktom od 3 minuta. U Lestanima se farbaju pesacki prelazi i linije a asfalt od radova lici na pariz dakar stazu. Prica se da su problem smederevca neizdvojene stanice, sta urade, stave novu stanicu na sred puta kod kaludjerice, do sad ne vidoh da je neko tu usao ili izasao...
Bas sam ogorcen