Prijavio bgprevozuPrijavljuješ li to nadležnima?
Da li si kontaktirao BG hroniku?
Izgleda da jednom šteja bus plus i da ga zbog toga ne registruje, sad ga nije bilo uopšte, za 33 stanice, pa se onda minibus pojavio u jednom trenutku na aplikaciji i onda je posle ponovo nestao, sličan problem kao kad su Higeri došli pa im nije radio bus plusOd jutros ponovo ne saobraca jedno vozilo, a bogami ni drugo nisam video (aplikacija ne radi).
Cisto da znaju ljudi sa foruma koji ga koriste. Pricam o 313
Pa mogu i to ali ono koji bi se toga setio i znate šta mi još nije jasno da 313 uveli svuda one stanice stubove a za 309l ništa i dalje piše privremeno stajalište 309L1 ako bi moglo da se reši da građani znaju kad dolazi busIma onih koji taj problem rešavaju prelepljivanjem zvučnika.
Kako se vodi kao vandredna kad na sajtu Gsp a pripada javnom prevozu dok se 313 mnogo kasnije pojavila na sajtu nznm stvarno sto ne pojačaju 313 toliko se čeka i mogao bi da ide do 24:00 ne samo do 20:00 a 309 bar ide redovno krece oko 3:40 dok svi ostali kreću oko 4 tako da ono dok je gsp vozio 309 linija je bila mnogo loša bilo je manje vozila bila su stara vozila a dal neko zna dal je na 309 išao ik112le ili ik112mРазлика између 313 и 309Л је у томе што је 313 планирана линија и самим тим су стајалишта регистрована у систему а 309Л је непланирана ванредна линија за коју је питање да ли ће опстати. Она се и даље води као ванредна јер има трасу која не испуњава критеријуме.
112М никад није ишао на 309. И молим те, стављај знакове интерпункције.Kako se vodi kao vandredna kad na sajtu Gsp a pripada javnom prevozu dok se 313 mnogo kasnije pojavila na sajtu nznm stvarno sto ne pojačaju 313 toliko se čeka i mogao bi da ide do 24:00 ne samo do 20:00 a 309 bar ide redovno krece oko 3:40 dok svi ostali kreću oko 4 tako da ono dok je gsp vozio 309 linija je bila mnogo loša bilo je manje vozila bila su stara vozila a dal neko zna dal je na 309 išao ik112le ili ik112m
Nije ni le.Kako se vodi kao vandredna kad na sajtu Gsp a pripada javnom prevozu dok se 313 mnogo kasnije pojavila na sajtu nznm stvarno sto ne pojačaju 313 toliko se čeka i mogao bi da ide do 24:00 ne samo do 20:00 a 309 bar ide redovno krece oko 3:40 dok svi ostali kreću oko 4 tako da ono dok je gsp vozio 309 linija je bila mnogo loša bilo je manje vozila bila su stara vozila a dal neko zna dal je na 309 išao ik112le ili ik112m
Znam ik 112 le ili m ne znam tačno išao je na 50-ici pre nego što je otišla linija privatnicima, a na 309 su išli mercedes benz 0345 g ili ik112n ili ik103f tako da ja bi hteo da se gsp vrati i ako moze neko d mi kaze što se ulica gde ide 313 radi do kraja jula?Le je jedino mogao možda nekad slučajno da uleti jer su prvi ik 112le stigli nekoliko meseci pre nego što je 309 otišla privatnicima, čak mi se nešto i učinilo da sam ga video jednom na 309 tad
Baš to, a u Gsp-u rade raspali Higeri, ali verujem zašto bi voleo neko kao ljubitelj autobusa, a to je zbog monotonije kod privatnika gde rade jedna te ista vozila svaki dan, dok kod Gsp-a nikad ne znaš šta će izaći na linija. Ali svakako mislim da smo previše izašli vam teme i da treba Igor ovo da premesti u temu autobusi.Zašto da se vrati GSP lol
Tamo sada rade skoro samo nove kobre, šta fali?