David352
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 15.01.2022.
- Pohvaljen
- 1.405
Ako i na drugim minibus linijama piše autobus, onda to znači da je linija svrstana u autobuski podsistem, bez obzira što na njoj radi minibus.Ево о овоме сам причао
Омашили су боју или ми се чини?У Дражњу су на новим стајалишта у Београдској улици поставили табле на моје лично изненађење јер их даље од Бегаљице (у општини Гроцка) нису постављали ни у једном насељу
Минибус је увек минибус и друге је боје (бар на iOS)Ako i na drugim minibus linijama piše autobus, onda to znači da je linija svrstana u autobuski podsistem, bez obzira što na njoj radi minibus.
Делује ми да је зелена боја тамнија него код осталих табла у трећој зониОмашили су боју или ми се чини?
Исте је боје на андроид уређајима али је јасно назначено који је тип возила (Аутобус, минибус, зглобни аутобус)Минибус је увек минибус и друге је боје (бар на iOS)
Kada se klikne na ikonu sa brojem linije dole piše autobus, minibus, zglobni autobus, CAF tramvaj, zglobni tramvaj, trolejbus, zglobni trolejbus i itd.Делује ми да је зелена боја тамнија него код осталих табла у трећој зони
Исте је боје на андроид уређајима али је јасно назначено који је тип возила (Аутобус, минибус, зглобни аутобус)
Isao je juce jedan Midibus i jedan minibus, i taj Midibus je imao problema kroz Narodnog Fronta , u slucaju mimoilazenja sa bilo kojim vozilom je morao da se penje na trotoarI bez obzira na to, na 313 je midibus, ne autobus. Aman ljudi, svojim očima sam video. Za drugo vozilo ne znam, pretpostavljam da je i dalje minibus.
I na trenutnoj trasi zbog radova je fizički nemoguće da ide solo autobus, zbog već pomenutog idiota vulkanizera koji blokira ulicu. Ja računam da se i taj midibus zbog njega jedva tu provlači.
Misliš na onog kom zablokiraju vrata kod groblja u kaluđerici, to još nisu popravili?^Tako je, i to isti onaj sa problematicnom hidraulikom vrata
Sudeći po tome celodnevno.Sigurno bi. Taj polazak nije bio u špicu, pa je opet bilo dosta ljudi. I stvarno je vrlo nelagodno voziti se i stajati, jer minibus prilično lako i naglo skreće, pa je tako teško držati se. U jednom trenutku se neka žena zaletela, samo što nije u vrata udarila.
E sad, pitanje je da li bi trebalo dodati vozilo za vreme špica ili celodnevno. Valjalo bi izvršiti brojanje za ceo dan.
Mogao bi (ne bi mogao, ali bgprevoz logic) da ide do Leštana normalno pa Kružnim ili Maršala Tita na Smederevac pa kroz trasu 309l do Kaluđerice.Da, to je ta ulica. Znaci uvedu liniju i posle mesec dva ce morati da je ukinu zbog asfaltiranja deonice koja nema alternativu ovo je samo u nas moguce
A Klenak bez prevoza?Nesto sto mi je palo na pamet npr ako stvarno budu totalno blokirali vojvode stepe, kao zamenska trasa za mini bus 313.
Okretnica patrijarha Gavrila - Zabranska - Drenjačka - Save Kovačevića - Stevana Sinđelića - patrijarha srpskog Savatija - Nine Kirsanove kao pre
Na google maps ne mogu da iscrtam jer Drenjačka i Save Kovačevića nisu povezane, a ustvari odradili su i asfalt pre par godina...