Pa da ali 306 je mogao da se produži i onako i na 306 ide 1 vozilo ili 2 tako da se nebi mimoilaziliNe može tuda da saobraća na redovnoj liniji solo bus.
Pa da ali 306 je mogao da se produži i onako i na 306 ide 1 vozilo ili 2 tako da se nebi mimoilaziliNe može tuda da saobraća na redovnoj liniji solo bus.
I objavili su na sajtu gsp-a liniju 313Pa da ali 306 je mogao da se produži i onako i na 306 ide 1 vozilo ili 2 tako da se nebi mimoilazili
Rade 3 vozilaPa da ali 306 je mogao da se produži i onako i na 306 ide 1 vozilo ili 2 tako da se nebi mimoilazili
Dobro ali u vremenskom intervalu od 30 minuta a 313 u intervalu od sat vremenaRade 3 vozila
Nego treba da se reši prigradski prevoz a gradski ne 313 ne mira da se dira nego da se pojača i da idu solo vozila i da se 306 diraRed veličine 15 do 20 sijalica koje kostaju po 500 dinara, ali neko mora da se ugradi na to... Ta dva naselja su tako blizu, a tako daleko... Isto kao sto treba 612 malo srediti da ne dangubi od Bezanijske Kose do Paviljona... Okretnica Ledine mi zvuci primamljivo da se tu okrece.
Danas u kaluderici na stanicama radislava ignjatovića, zeljka Milivojevića, stepe stepanović I kopaonička u periodu od 13:15 do 14:00 bilo je na svakoj od gore navedenih stanica bilo oko 50 ljudi siguran sam ja sma jedva ušao u jedanCujem price da ce traziti pojacanje 313.
Ovo je slika sa stanice 20. oktobar, cekao se onaj u 14:40 (ne bih okarakterisao kao spic). A sa komsinicom sam pricao, onaj iz Lestana u 6:40 je prepun (niko ne ide 306,311) i pre dolaska u Kaludjericu.
Zar ne 4 minibusaPredlog novog reda vožnje za 313:
Pogledajte prilog 134047
Predlog je promeniti trasu da 313 saobraća kroz Vojvode Stepe Stepanovića i uspostaviti dva stajališta prvo kod raskrsnice sa ulicom Živorada Jakovljevića, a drugo kod Druge proleterske ulice. Radnim danima bi saobraćalo 4 autobusa,a vikendom 2 autobusa.
Ljudi ne mogu da stanu u minibuse pa autobusi.Zar ne 4 minibusa
Što lepo ne predaju gsp-u liniju i da ide autobus solo ali prvo mora da se reši infrastruktura da se recimo ulica asfaltira I proširi i da se pojača linijaLjudi ne mogu da stanu u minibuse pa autobusi.
Možda bi i mogli tamo je razmak između automobila koji se mimoilaze je oko 30cmAutobus ne može na toj trasi.
A i danas ko je bio u kaluderici video je ja živim tu video sam da ulica kroz koju saobraća je bila zatvorena bilo je sve sa onim ogradama ograđeno i da se ne može prolaziti da mora okolo srećom nije ništa vezano za 309 pa moze da prolazi bez problemaMožda bi i mogli tamo je razmak između automobila koji se mimoilaze je oko 30cm
Znaš koliko imam godina imam 14Vi ste očigledno iz Kaluđerice i poznajete naselje. Možda treba 4 minibusa, ali da se ja pitam proterao bi ovde autobuse.
A iskreno mislim da bi ako se asfaltira i malo proširi ulica da će ići solo bus jer je i narodnog fronta asfaltirana nova tako da onoZnaš koliko imam godina imam 14
Danas je ulica gde se penje 313 bila zatvorenaA iskreno mislim da bi ako se asfaltira i malo proširi ulica da će ići solo bus jer je i narodnog fronta asfaltirana nova tako da ono