Šta je novo?

Prigradske linije javnog saobraćaja – predlozi i rešenja

Не знам како то функционише да ли у оба смера или у једном.
Izvinjavam se što smaram, ali mislim da je ovo što je prikazan broj polazaka da se to ipak odnosi na polaske u oba smera sve skupa broj polazaka u toku dana, sada sam gledao za liniju 460 ona ima i polazak 460A pa sam zato pogrešno računao broj polazaka sadašnji, znači linja 460 ima trenutno 2 polaska iz Bg i 2 polaska iz M. ivanče i to ostaje isto znači jer su u ugovoru naveli 4 polaska radnim danim ... Tako da je isto za sve linije da znate da je to sve skupa polazaka u toku dana u oba smera... Ništa de tu na bolje ne menja, osim što Mladenovac dobija novu liniju 492, sve ostaje isto njesra....

Шта сам ја забележио:
На потезу 300:
  • 351 добија комбиновано 6 нових поласка из радним данима
  • 350 добија још један полазак радним данима
  • 363Л се претвара у 363ЛА (без свраћања у Бегаљицу)
На потезу 400 осим увођења нове линије 492 евидентно је и појачање линије 499 за комбиновано 5 нових полазака радним данима, 1 Суботом и 4 Недељом

Poslednja izmena:
Шта сам ја забележио:
На потезу 300:
  • 351 добија комбиновано нових поласка из радним данима
  • 350 добија још један полазак радним данима
  • 363Л се претвара у 363ЛА (без свраћања у Бегаљицу)
На потезу 400 осим увођења нове линије 492 евидентно је и појачање линије 499 за комбиновано 5 нових полазака радним данима, 1 Суботом и 4 Недељом
Добар део линија ће бити појачан у односу на прошли уговор из 2016.

Занима ме где ће стрпати 492 на крцато Шумице

Занима ме где ће стрпати 492 на крцато Шумице
И то ни мање ни више него 122 поласка радним данима (61 са Шумица и 61 из Младеновца нек буде). Рачунам да ће 492 ићи на 20 минута отприлике.

Vrh