Нема смисла тако јер то не би била локална линија, само су локалне лазаревачке линије на 1хх.trebalo bi da se onda zove npr linija 168
Можемо преименовати линију у 860ЛСne bi bilo loše da se 860S produži do Lazarevca i da se pojača, jer je 581 dosta nepouzdan. Ili da Streli daju 581/E. Često idem za La, i par puta mi se pokvario 581 u 22:00 u sred Lipovice.
Sto puta sam bio jedini putnik od BAS-a do Omladinskih brigada. Ne bi bilo loše da okreće kod Galerije, pa kroz Nikolaja Kravcova u Savsku kao pre.Duša me boli što upropastiše onako dobru liniju 860i. Od kako su je skratili do BAS-a, više nema nikakvog smisla, a bila je 100% pouzdana i ogromna ispomoć za liniju 601. Ne znam kome uopšte ideja da se linija tog tipa stavi na BAS. Trebalo je da okreće ili kod Galerije, zajedno sa 860 i 860E, ili da preusmere kod Bežanijske kose na isključenje sa autoputa, pa niz kaldrmu do Studenjaka, i dalje kroz Bulevar Zorana Đinđića do okretnice iza Hajata, Blok 20.
U toku je izrada urbanističkog projekta za novu okretnicu nakon čega treba da se uđe u proces izgradnje.Za to je potrebna izgradnja nove okretnice u Grockoj, što ih mrzi. Linija je i ukinuta zbog pretvaranja stare okretnice u pešačku zonu. Po mom mišljenju ako bi se vratila treba da ide kao ekspres do Vukovog spomenika, jer stvarno nije fer da samo jedan potez nema liniju do centra.
Где је планирана окретница на крају?U toku je izrada urbanističkog projekta za novu okretnicu nakon čega treba da se uđe u proces izgradnje.
Širiće potpuni nebitne delove, a zato raspali deo od Kaluđerice do Ustaničke nisu ni pipnuli, a ne mogu da se udostoje bar da zakrpe sve kratere koji su se otvorili tokom zime i zbog kojih razvaljujemo automobile svakodnevno. Setimo se pompeznih najava gradonacelnika o 4 trake od Vinče do Vuka i od toga naravno nema ništa.To je proces koji traje već dve godine, nije ništa novo i već sam to pominjao ovde, ali se zaboravlja. Radi se projekat za okretnicu kod Lovačkog roga jer Bosansko naselje otpada zato što je po urbanističkom planu ta površina poljoprivredno zemljište na kome nije dozvoljena gradnja.
Nakon završetka urbanističkog projekta utvrđuje se javni interes kako bi se izvršila ekproprijacija "ostrva", nako čega bi trebalo da krene izgradnja. Ono što može da zakoči ceo proces jeste Minstarstvo saobraćaja koje je odlučilo da pripremi dokumentaciju za širenje Smederevskog puta na 4 trake od Boleča do Smedereva te se ta okretnica sada ne uklapa u te planove.
У питању је државни пут 153 који се завршава код скретања за Кружни пут одатле ка Раковици води 154. Разлог је спајање Смедерева са будућом обилазницом у БолечуОд Болеча до Смедерева пут припада Министарству а не граду и потпуно су независни пројекти. Општина чак то није ни тражила, држава има своје разлоге. Министарство припрема комплетну документацију и пројектовање за разлику од града који све ради о рук.