Šta je novo?

Prigradske linije javnog saobraćaja – predlozi i rešenja

Од понедељка у 10:00 до уторка у 10:00 се блокира Аутокоманда. Јел се зна куда ће ићи све приградске линије које саобраћају аутопутем?

Mislim da se blokira gornji deo, a ne auto put, doduše nisam siguran, jer nema informacija.

Tramvaji su odmah otpisani, šta li će biti sa 48, 47, 33, 39, 18 koji realno nemaju baš laku alternativu. Ne znam zašto se krije ovoliko plan, ipak se ne blokira neki seoski put, već najbitnija raskrsnica za Južni Beograd.

Mislim da se blokira gornji deo, a ne auto put, doduše nisam siguran, jer nema informacija.

Tramvaji su odmah otpisani, šta li će biti sa 48, 47, 33, 39, 18 koji realno nemaju baš laku alternativu. Ne znam zašto se krije ovoliko plan, ipak se ne blokira neki seoski put, već najbitnija raskrsnica za Južni Beograd.
Po samom nacrtu je jasno da se radi o gornjem delu Autokomande, a ne autoputu.

Onda se vrlo lako može desiti da Voždovac ostane bez prevoza na 24h.

A Brnaba se smeje u vili na Dedinju i kreće kako želi, isto i nelečeni na Belvilu.

Tamo je haos i bez blokada, Plavi most će eksplodirati kada zatvore Komandu.

Jbg hodanje do Trošarine ili Franša, a Vučić lagano sa blindom od Belvila do Predsedništva, uvek nastradaju ljudi koji nisu krivi i u ovom slučaju protiv Vučića.

Poslednja izmena:
Onda se vrlo lako može desiti da Voždovac ostane bez prevoza na 24h.​
1000003972.jpg

Tramvaji su odmah otpisani, šta li će biti sa 48, 47, 33, 39, 18 koji realno nemaju baš laku alternativu. Ne znam zašto se krije ovoliko plan, ipak se ne blokira neki seoski put, već najbitnija raskrsnica za Južni Beograd.​
Mogući alternativni pravci:

17 autoputem do Dušanovačkom mosta u oba smera
18 preko kružnog toka, Dr. Milutina Ivkovića, Bul. kneza Aleksandra Karaðorðevića, Mostar
30 od Dušanovca trasom linije 26 do Njegoševe, pa Njegoševom, Kursulinom i Makenzijevom
31 kao 30
33 kao 18, pa Savskom i Nemanjinom
36 od kružnog toka na Autokomandi do kružnog toka na Slavijii preko Savske
39 kao 33
42 i 59 kao 36
46 i 55 autoputem do Dušanovca, pa Kruševačkom do Gospodara Vučića
47, 48, 401 i 402 kao 33
78 Nemanjinom do Slavije, pa natrag do Savskog trga, pa Savskom, Bul. kneza Aleksandra Karaðorðeviića i Dr. Milutina Ivkovića
tramvaji mogu biti podeljeni na one koji će raditi na relaciji Autokomanda - Banjica i Slavija - periferni terminus suprotan od Banjice

401 и 402 скратити до Трошарине, делује ми као боља опција него да кружи до Бирчанинове

Vrh