Busloverbk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.11.2023.
- Pohvaljen
- 874
Da je Lasta pametna, trebala je da odbije da vozi za Jagodinu sutra.На међуграду су поукидали доста полазака за петак, тешко и нама на приграду и локалу...
Da je Lasta pametna, trebala je da odbije da vozi za Jagodinu sutra.На међуграду су поукидали доста полазака за петак, тешко и нама на приграду и локалу...
Да је Ласта паметна не би била пред стечајемDa je Lasta pametna, trebala je da odbije da vozi za Jagodinu sutra.
Po samom nacrtu je jasno da se radi o gornjem delu Autokomande, a ne autoputu.Mislim da se blokira gornji deo, a ne auto put, doduše nisam siguran, jer nema informacija.
Tramvaji su odmah otpisani, šta li će biti sa 48, 47, 33, 39, 18 koji realno nemaju baš laku alternativu. Ne znam zašto se krije ovoliko plan, ipak se ne blokira neki seoski put, već najbitnija raskrsnica za Južni Beograd.
Onda se vrlo lako može desiti da Voždovac ostane bez prevoza na 24h.
Mislim da se blokira gornji deo, a ne auto put, doduše nisam siguran, jer nema informacija.
Tramvaji su odmah otpisani, šta li će biti sa 48, 47, 33, 39, 18 koji realno nemaju baš laku alternativu. Ne znam zašto se krije ovoliko plan, ipak se ne blokira neki seoski put, već najbitnija raskrsnica za Južni Beograd.