Šta je novo?

Prigradske linije javnog saobraćaja – predlozi i rešenja

Konjarnik najgora opcija, ne znaci ništa kad ne postoji stajalište i opet će autobus da te izbaci gore na Ustaničkoj kod stajališta Bulevar kralja Aleksandra i to će mu biti i početno stajalište, u prevodu besmisleno je.

307 jeste najrealnija opcija, mada je ja ne bi produžavao, već preusmerio na Kružni put pa na AP pa do Katanićeve ili bloka 20. Ništa što treba da saobraća Bulevarom od Kaluđerice do Cvetka ne može biti efikasno i smisleno.
Nije baš realno očekivati promenu 90% trase jedne linije. Daleko više moguće deluje opcija nove linije koju si i sam pominjao, od Puta za Institut preko Kružnog, pa (doskorašnjeg) autoputa i na kraju Nbg-a.

Nije baš realno očekivati promenu 90% trase jedne linije. Daleko više moguće deluje opcija nove linije koju si i sam pominjao, od Puta za Institut preko Kružnog, pa (doskorašnjeg) autoputa i na kraju Nbg-a.
I to je odličan predlog, nama 307 ostaje ista, a dobijamo mogućnost presedanja i bržeg stizanja do grada. Ja sam protiv produžavanja Bulevarom, ili Ustanickom, jer onda linija gubi pouzdanost i svi sa poteza 300 bi nagrnuli na tu jednu liniju koja je produžena do grada. Nama je neophodno rasterećenje linije 50 pre svega i to je moguće ako se konačno uvede linija 300 do Miljakovca 1.

Ovaj mejl u prilogu je od sekretarijata koji nije nadlezan.

Kome da se zalim da je nadlezan a da nije lasta. Tog prevoznika pod hitno moramo da maknemo jer su ljudi izgubili poverenje.

Evo 2 meseca nakon ovog mejla ja pesacim 5km zato sto 313 ne saobraca.
IMG_3142.png

Mislim da za ovoliko propustenih polazaka komotno moze da sw tuzi lasta, vrlo mlguce da krse zakon

Pošalji dopis medijima, sa sve odgovorom. Mislim da će biti zainteresovanih za priču. Pa možda se nešto i promeni.

Ovaj mejl u prilogu je od sekretarijata koji nije nadlezan.

Kome da se zalim da je nadlezan a da nije lasta. Tog prevoznika pod hitno moramo da maknemo jer su ljudi izgubili poverenje.

Evo 2 meseca nakon ovog mejla ja pesacim 5km zato sto 313 ne saobraca.
Pogledajte prilog 208639
Mislim da za ovoliko propustenih polazaka komotno moze da sw tuzi lasta, vrlo mlguce da krse zakon
Еј бре ало бре па они не могу да држе линију са 7 полазака дневно.Ласта је много велики проблем свих нас који је користимо и нек их Стрела купи више кад су намерили,да не гледамо ово мучење,сморили су са не тако малим нереализованим поласцима.

Što se tiče te linije 313, često umeju da pošalju kombić 8418 sa nje u Surčin na prevoz radnika Pepsi, i često bude samo jedno vozilo na liniji umesto dva.

Еј бре ало бре па они не могу да држе линију са 7 полазака дневно.Ласта је много велики проблем свих нас који је користимо и нек их Стрела купи више кад су намерили,да не гледамо ово мучење,сморили су са не тако малим нереализованим поласцима.
Oni ne mogu da ostvare polaske na linijama sa 2-3 polaska dnevno, prosto neverovatno i ovo je dno dna. Kada će više prestati da maltretiraju ljude, nek ih kupi Strela već sutra i nek se prekine sa ovim terorom naroda. Za ovo sto se radi, Lasta bi morala da bude isključena iz prigradskog prevoza zbog kršenja ugovora.

Oni ne mogu da ostvare polaske na linijama sa 2-3 polaska dnevno, prosto neverovatno i ovo je dno dna. Kada će više prestati da maltretiraju ljude, nek ih kupi Strela već sutra i nek se prekine sa ovim terorom naroda. Za ovo sto se radi, Lasta bi morala da bude isključena iz prigradskog prevoza zbog kršenja ugovora.
Није ово ништа сад,тек ће бити проблема за 12 дана када се врати зимски ред вожње,има сваки дан да кунемо Ласту.

Strela tek do kraja godine može da kupi Lastu, a koliko odugovlače sa akcijama pre će biti sledeća godina.

Pritom, treba opet skupiti vozače, i potrebno je barem za početak 100 novih autobusa različitog tipa, jer je gotovo sve u Lasti zrelo za promenu. Pa gde je tu opremanje garaže, rezervni delovi itd...

Samo kriminalac može da kupi Lastu u ovakvom stanju, jer je potrebno veliko početno ulaganje koje je na granici rizika.

Од Ласте се свашта може доживети
Да им возила из Младеновца возе за Аранђеловац, да шаљу минибусеве туристичког типа на редовне линије да једно возило данас видиш у Лазаревцу сутра у Барајеву а прекосутра у Гроцкој. И оно што сам већ рекао обесмислили су локални превоз у Гроцкој самим неодржавањем полазака

Од Ласте се свашта може доживети
Да им возила из Младеновца возе за Аранђеловац, да шаљу минибусеве туристичког типа на редовне линије да једно возило данас видиш у Лазаревцу сутра у Барајеву а прекосутра у Гроцкој. И оно што сам већ рекао обесмислили су локални превоз у Гроцкој самим неодржавањем полазака
У Сопоту на локалу ради 8061 стар око 20 година,то сам сопственим очима видео.
Јуче 8146 из Младеновца на 581,као и сад 7277 уместо 9420,а тај 7277 ради и 560 понекад.9421 је у квару има 2 месеца бар,нема га апсолутно нигде,од бмц 7904 је у квару исто неколико месеци,остало од бмц ради,а докле видећемо.

Nov bus, nije ni godinu dana radio a uspeli su da ga unakaze toliko da mesecima ne radi...

Pa i nije baš, ima 3 godine, a ovaj nije radio ni celu godinu...

У Сопоту на локалу ради 8061 стар око 20 година,то сам сопственим очима видео.
Јуче 8146 из Младеновца на 581,као и сад 7277 уместо 9420,а тај 7277 ради и 560 понекад.9421 је у квару има 2 месеца бар,нема га апсолутно нигде,од бмц 7904 је у квару исто неколико месеци,остало од бмц ради,а докле видећемо.
7277 je barajevac. Kad im crkavaju vozila stara do 5 godina, sve mi je jasno u kakvom su rasulu. 7280 takodje šetaju.

Vrh