Koliki si ti stručnjak sa foruma,video sam kad su ti predočeni dokazi o onome što si tvrdio da sigurno znaš,a ne znaš...kao da ja nisam znao šta su bile vanredne okolnosti,pa su zglobovi morali da rade u Kosmaju...a ti si sam tvrdio da je to nemoguće da su ikad vozili na tim linijama.To da li je nešto regularno ili nije,situacija na terenu te demantuje druže...pominješ raskrsnicu kod 5 Solitera i nizbrdicu do Borske...pa jel vanredno bilo to kad su 2013 godine stavili 5 Solarisa da rade redovne polaske na liniji 59 svaki dan,dakle redovno zaduženje novog sutobusa pogona Novi Beograd,a ne Kosmaj(GB 3031,GB 3032,GB 3033,GB 3034 i GB 3035)....ej zamisli evo ja samoproklamovani se vozio i evo dajem ti dokaz i šta ćemo sad,jel to bilo vanredno ili planski....i ta ista 59 bila zglobna linija tog pogona sve do 2016 godine i privatizacije linije i odlaska iz GSP-a.To sam ti rešio...što se tiče linije 50,pa i ona ide istim delom trase 59 kroz Miljakovac i Borsku,ona jeste bila redovna solo linija,ali nisam ja dozvolio da zglobovi idu na nju već neko ko je procenio da to može...ta čuvena krivina se godinama samo asfaltira,a ne rekonstruiše u onoj meri u kojoj bi povećala bezbednost i vozača i putnika,jel to treba ja da rešavam ili neki kojima je to jeste posao,jel moguce da niko decenijama ne resava taj problem,a zna koje situacije mogu da se dese...pa opet,ti koji sve jel znaš,tvrdiš da na 50 nije bio zglob,doduše kažeš sad,jeste vanredno,nije redovno....pa kakve veze ima...NEKO JE TO DOZVOLIO JER JE TAKO PROCENIO....šta misliš kuda ti ide 18 kad se rekonstruiše ulica Braće Jerković baš na tom delu,nisi se to pitao možda...pa nemaš drugi put,mora i ona da ga savije na toj krivini,pa onda gore da ide trasom 39.....pa 48 ide nizbrdo od Miljakovačkih šuma dole do Toplane valjda i sam znaš kojim putem,a tu su ti tek zglobovi radili VANREDNO da te obavestim sa vijugama i krivinama pa kad ga burazer dole lomi na semaforu kod škole i udje u Borsku na svoje zeleno svetlo,ne razmišlja da li su u busu putnici ili jaja...mani me tvoje brige da li je nešto redovno ili vanredno,to nije moj problem,ja moram da se vozim od tačke A do tačke B i da stavim glavu u torbu i molim boga da to i uspem u jednom komadu.
Ne znam da li si se nekad vozio SANOS solo busom nekadašnjom perjanicom Kosmaja,po meni najbolji GSP bus solo koji je ikad vozio u BG.Poslednji polazak tada sa Dunav Stanice,čuveni proćelavi brka,udješ u 23 i 05h na Trgu Republike,na Banovom Brdu si u 23 i 15h...a znaš zašto...vozio nas je ko krompire svako veče toliko brzo sa preskočenih po 5,6 stanica lagano...doduše i sa relativno manje putnika,ali bus svakako nije bio prazan...ja sam u Žarkovu bio u 23 i 20h...misliš da mu je neko nešto rekao,zamerio,podviknuo što vozi kao ludak...pa ja sam svaki dan se vraćao iz grada sa njim a on je uredno svaki dan vozio isto....misliš da je putnicima bilo svejedno...pa naravno da nije,ali su isti ljudi se vozili sa njim svaki dan godinama...a to nije bio zglob....a šta bi bilo da jeste...a šta čemo sa onima koji su tako vozili zglobove,misliš da ih ni tad nije bilo....daj molim te....pričamo o kasnim osamdesetim i ranim devedestim godinama dok je GSP jedini prevoznik bio na ulici uz Lastu.....
Dakle kada nekog opanjkavaš i napadaš da ne zna o čemu priča,prvo proveri sebe i svoje ne(znanje),a onda komentariši druge,prvo pogledaš svoje dvorište pa onda tudje...a ti ako di već neki političar,radi na tome što ti smeta ako imaš već mogućnost,to je tvoj izbor,samo ne osporavaj znanje drugima koje je zasnovano na činjenicama i dokazima samo zato jer ga ti za te probleme očigledno nemaš...hvala lepo...
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока