Чињеница је да је тако, није мој проблем што не можеш да се помириш са истином.rasho62":pibabt9u je napisao(la):Шоми почео си да сереш.
Субота, 31. октобар 2015.
Фолић: Већа улагања у сређивање подземних пролаза у Београду
Главни урбаниста Милутин Фолић обишао је данас радове у подземном пролазу на Зеленом венцу и том приликом најавио већа улагања у сређивање централних градских пролаза за пешаке. Догађају су присуствовали помоћник градоначелника Борко Милосављевић, директор „Беокома” Дарко Главаш и директор „Београд-пута” Иван Тејић.
– На иницијативу градоначелника, у овогодишњи програм стављено је сређивање подземног пролаза на Зеленом венцу. У више наврата, овде су раније чишћени графити, а сада је реч о већој интервенцији. Замењују се плоче на степеништу. Наредне године, планирани су већи радови и у подземном пролазу код Палате „Албанија”. Пројекат је већ урађен, а планирано је и да се реши проблем сливања воде, због чега ће радови почети по завршетку кишне сезоне – нагласио је Фолић.
Он је додао да ће се сређивати и подземни пролази на Теразијама. Циљ је да се сви подземни пролази реконструишу како би били лепши, али и безбеднији по грађане, закључио је Фолић.
:bash:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=361563#p361563:15le7bor je napisao(la):direktor » 07 Dec 2015 03:19 pm[/url]":15le7bor]Relja maloproje zena pala ispred beogradjanke na rasturenom trotaru sa kraterima ulegnuce 30 cm kod stajalista jgp .Zvao sam beokom servis Operaterka kad sam joj naveo lokaciju me pita pa koji je to ulicni broj misli na beogradjanku ja reko nadjite sami ej nebi da ih 20 u kralja milana uh
Ja ih zvao da im kazem da siklja voda iz puta ispred opstine Novi Beograd, ona mi trazi adresu :bash:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=361563#p361563:1guotatd je napisao(la):direktor » 07 Dec 2015 03:19 pm[/url]":1guotatd]Relja maloproje zena pala ispred beogradjanke na rasturenom trotaru sa kraterima ulegnuce 30 cm kod stajalista jgp .Zvao sam beokom servis Operaterka kad sam joj naveo lokaciju me pita pa koji je to ulicni broj misli na beogradjanku ja reko nadjite sami ej nebi da ih 20 u kralja milana uh