vladimir79
Higher intermediate
Углавном су у тим улицама постављени контејнери, па би постављање нових на места старих било превише за неку улицу. А и инсталације, што рече vucko.
Ostali sami.angry bird":3rnmiztt je napisao(la):Stigli i u moju Voždovačku zabit!
vucko":176x4wm0 je napisao(la):Stigla mi uputstva za kontejnere,a najblizi mi je na 1km od mene u Bulevaru,genijalno!
djordje*******g":i4zmkvdt je napisao(la):Mislim da za ovo jos niste culi, naime u Sumicama je pred izbore iskopano sijaset rovova za nove kontejnere, neki nisu mnogo cekali te su postavljeni, neki jos nisu docekali da budu ispunjeni, a najinteresantniji je jedan u Umcarskoj, strma ulica koja sece Rimsku( za pocetak mi nije jasno zasto su izabrali bas tako strmu ulicu) , elem rov je iskopan, stajao je veoma dugo sto nije bas pametno jer je ulica uska i pre 10ak dana je zatrpan i asfaltiran. MEdjutim sinoc sam video da je na istom mestu ponovo iskopana rupa neverovatno
nikola011":3irmjlp3 je napisao(la):djordje*******g":3irmjlp3 je napisao(la):Mislim da za ovo jos niste culi, naime u Sumicama je pred izbore iskopano sijaset rovova za nove kontejnere, neki nisu mnogo cekali te su postavljeni, neki jos nisu docekali da budu ispunjeni, a najinteresantniji je jedan u Umcarskoj, strma ulica koja sece Rimsku( za pocetak mi nije jasno zasto su izabrali bas tako strmu ulicu) , elem rov je iskopan, stajao je veoma dugo sto nije bas pametno jer je ulica uska i pre 10ak dana je zatrpan i asfaltiran. MEdjutim sinoc sam video da je na istom mestu ponovo iskopana rupa neverovatno
Pa nema tu nista neverovatno, btino je da se pare iz budzeta konstantno okrecu i trose, nije bitna svrha.
vucko":pqr7byke je napisao(la):Mene zanima,koga da zovem da prijavim to po svoj prilici nelegalno izmestanje kontejnera?