Delija":2iv3ym5c je napisao(la):
Гаго, образложење ти је још горе јер потврђује да имаш проблем.
Хомер је све лепо објаснио.
Наравно да имам проблем, имао би га и
ти да се овако нешто деси твојој мајци, пао би
ти мрак на очи, веруј ми. Док ти се тако нешто
лично не деси размишљаш сасвим другачије, али кад ти се деси, пуцаш по шавовима, касније се наравно полако смирујеш, али свременом на време у теби тиња та бура немира и увек се присетиш тога кад се нешто слично деси, било где.
Ето и Ирана (Arahne) су, како он каже, наболи и остао му доживотни ожиљак и верујем да и он има проблем, али га сигурно успешније потискује, јер такав проблем кад си млађи је мањи, али са годинама полако расте и отпор се повећава, веруј ми.
Мислиш да је лако најближима да се боре са таквим проблемом, није. Увек ће рецимо најближима од убијеног 10-њег дечака Јовановића који је убијен у улици Светозара Марковића зазирати и имати проблем од скинхедса, а такође и најближи од глумца Драгана Максимовића (Максе) ће се борити са тим проблемом (проблем скинхедси). Њих је чак и непријатно срести на улици, а не да те нападну.
Делијо, не бих волео ни желео да
ти се тако икада нешто деси тј. да ти неко од скинхедса, цигана, хулигана, џепароша, кримоса, џабалебароша, блејача, само попреко погледа мајку, а не да је удари, не дај Боже.
Уживај ти мени уз једну лепу песму Јураје Хип и њихову песму Џипси:
Uriah Heep - Gypsy (Lyrics in description)
http://www.youtube.com/watch?v=t28kudqwENs