IdemoooooJutros je bager napravio rampu s desne strane, popeo se gore i malo razmeštao kamenje. Kad sam prolazio ponovo oko pola dva, bio je parkiran.Pogledajte prilog 214888
Da se vrati peščana plaža, kako je bilo za vreme kralja.Да се врати Хо Ши Минова, каква уметност.
То је то од посла за наредних месец дана...Jutros je bager napravio rampu s desne strane, popeo se gore i malo razmeštao kamenje. Kad sam prolazio ponovo oko pola dva, bio je parkiran.Pogledajte prilog 214888
Hahah ladno covek hoce da izmesti Ivu Lolu i Mosu Nisam ni znao da su sahranjeni na Kalemegdanu. Stvarno svasta
Da prijavim da je i jutros oko 8:45 vredno prebacivao šljunak sa jednog na drugi deo ovog brdašceta....Jutros je bager napravio rampu s desne strane, popeo se gore i malo razmeštao kamenje. Kad sam prolazio ponovo oko pola dva, bio je parkiran.Pogledajte prilog 214888
Ajd' u 100 maraka da ne rade.Valjda rade. Inače bi bilo mnogo glupo.
Prosto neverovatno. Ako zaista urade tako, placam pice na nekom potencijalnom okupljanju u visini 100DEM.Раде.
Beobuild - Podvožnjak na Novom Beogradu
Najnovije građevinske vesti, projekti, nekretnine, infrastruktura, ekonomijabeobuild.rs