Šta je novo?

Pošta br 6, Savska ulica

Нетачно је да су пројекат фасаде радили на основу фотографија.
У току је тендер за извођача.
Сви детаљи фасаде, укључујући и грбове се враћају
Опција за коју навијам предвиђа заправо и квалитетније техничко решење од оргинала.
Ово су све редом стварно добре вести, без обзира што нисам присталица рушења постојеће, и зидања нове зграде.

Има и једна лоша - И даље мењају унутрашњу организацију и намену.

Ja rekoh davno, ta zgrada je dušu dala za smeštaj Nacionalne galerije.. uz neki moderni aneks sa "dvorišne strane" zadovoljila bi sve potrebe.

1000013071.jpg

Има и једна лоша - И даље мењају унутрашњу организацију и намену.
Одакле ти та информација, прилично је закуцано позориште и археолошки музеј. Мада, био је закуцан и дечији музеј. Већи је проблем корисник позоришта који лебди у ваздуху, а није баш захвално радити позориште shell&core.

Нетачно је да су пројекат фасаде радили на основу фотографија.
У току је тендер за извођача.
Сви детаљи фасаде, укључујући и грбове се враћају
Опција за коју навијам предвиђа заправо и квалитетније техничко решење од оргинала.
Ко је рекао то за грбове, инвеститор их је и избацио.
А што се тиче фасаде, можеш ли причати о том решењу које је квалитетније?

Не могу да поделим извор али је врло поуздан и непосредан.

Прилично закуцано није исто што и закуцано. На експлицитно питање да ли ће бити грбови добио сам експлицитан одговор да ће бити. Они су у пројекту фасаде који је основ за израду понуде.

Једино ако се не деси нека закулисна папазјанија као са крстом/мачом на насрећном споменику Стефану Немањи.

Не могу да поделим извор али је врло поуздан и непосредан.

Прилично закуцано није исто што и закуцано. На експлицитно питање да ли ће бити грбови добио сам експлицитан одговор да ће бити. Они су у пројекту фасаде који је основ за израду понуде.

Једино ако се не деси нека закулисна папазјанија као са крстом/мачом на насрећном споменику Стефану Немањи.
А о каквом типу фасаде се ради, мислим да си помињао али сад ми стао мозак.

Vrh