Ne znam da li je pravo mjesto da pitam al evo, trazim trenutno da kupim stan u Beogradu, nesto malo 20-30 kvadrata, treba mi privremeno na par godina a realno mi se vise isplati nego iznajmljivanje (racunao sam) pa kasnije ili izdati, prodati ili zadrzati dok mi ne zatreba bolje. Jedna od najvaznijih stvari je cijena, ne bih isao preko 1000 i par stotina, granica mi je tu do 30tak hiljada, ako ne mora da se ulaze.
E sad, naisao sam na sve i svasta, uglavnom za manje pare ili Mirijevo ili suteren ili prizemlje ili jos dalje negdje. Sjutra idem da vidim jedan stan na Vracaru, ne znam sve informacije o njemu, o kvalitetu cu poslije, cijena izgleda ok a nalazi se blizu juznog bulevara (jadranska ulica), jedna od novijih zgrada, onih manjih. Ne ocekujem da je zgrada neki veliki kvalitet al ni da ce prokisnjavat, srusit se itd haha, pa me zanima vase misljenje i predlozi na lokaciju ovog stana (Jadranska ulica) i u vezi preporuka gdje jos gledati, na sta obracati paznju itd.
Problem kod nekih cesto pominjanih zgrada je sto su cijene i kvadratura vece nego sto mogu priustiti i sto mi treba. Takodje ne bih isao predaleko od grada (fakultet mi je u centru) pa zato gledam blize, a znam sto dalje idem cijene ce biti manje a i koliko sam cuo kvalitet losiji.
Sto se tice ovog stana, nemam kompletan info i sjutra idem da vidim, na slikama izgleda veoma mali (23kvadrata) ali najvise zbog toga sto je to lose iskoristeno pa cu kao prvo vidjeti moze li se bolje preurediti, da li je na poslednjem spratu (vlaga itd), sa koje strane (vjetar, sunce..), dimenzije svega, hodnik koji izgleda dugacak a uzak (treba mi veci ormar), mislim da nije uknjizen ali to valjda ne kosta previse pa da li moze biti, internet provideri, vec sam vidio linije koje idu tu i ok izgleda.. Takodje sam vidio da su auta parkirana po trotoaru sa obje strane ulice i nema nekog parkinga, a jedna od ulica suprotno ima oznacena mjesta (zona 3). Ne znam sta vise, to je to otprilike. T