nombre":3qwp8ktx je napisao(la):Ko placa gradsku rasvetu? Grad ili drzava ili je besplatno za grad?
I koliki su troskovi?
nikola011":1haou2ve je napisao(la):nombre":1haou2ve je napisao(la):Ko placa gradsku rasvetu? Grad ili drzava ili je besplatno za grad?
I koliki su troskovi?
Gradsku rasvetu placa grad. Sam projektuje koliko mu je potrebno, a zatim sam snosi i troskove.
Ne znam da li bi i mogao doci do tacne cifre o troskovima.
Veliki broj svetlecih bilborda i reklama prikljucen je na taj sistem i oni treba da placaju uredno svoj deo. S obzirom ko drzi najveci deo marketinga na Balkanu, samo Bog zna sta mi tu placamo i koliko.
Večeras popravni
Zbog sinoćnjih tehničkih propusta, Jelena Karleuša najavila je da će večeras ponovo pevati na Ušću, i to besplatno, u nadi da će je ovaj put poslužiti oprema.
- Praviću pet koncerata zaredom dok ne bude kako treba - izjavila je JK.
direktor":10vphylk je napisao(la):Amadeus ima spot uradjen za zandarmeriju ,zandarmerija pravi redovnu godisnju zabavu za narod ,ove godine na adi umjesto u makisu toliko o tome
Bulevarac":17c9wjjx je napisao(la):Koliko kosta odrzavanje replika Terazija na mesecnom/godisnjem nivou, odnosno koliko je novca ulozeno u njegovo odrzavanje nakon izgradnje. Znamo da je 600 miliona kostala izgradnja, ali ne i koliko je kostalo odrzavanje nakon toga.