Sad je skoro sigurno da je u pitanju nova "Roda" - čuo sam od ljudi, kojima prilično verujem i koji su solidno obavešteniabc":3d87rkd5 je napisao(la):abc":3d87rkd5 je napisao(la):Više puta sam u Mirijevu prolazio pored ove zgrade između groblja i pijace - trava je uvek pokošena, kamere "gledaju" okolinu, sve deluje uredno... Od ljudi iz tog kraja sam čuo da niko ne zna šta je to u stvari. Izgleda kao neki magacin...
Zna li neko?
Mapa:
http://www.bing.com/maps/?v=2&cp=rf...28295&dir=9.853315772682045&sty=b&form=LMLTCC
Sad se već danima nešto dograđuje, prepravlja, menja... Nigde nisam video onu tablu sa imenom investitora, nazivom objekta i slično. Čuo sam od nekih ljudi da će tu biti nova Roda. Ima li neko konkretnu informaciju?
Ретензија је место где се парне локомотиве пуне угљем и водом. Ретензија је некад била део главне земунске железничке станице.
mekbejn":17cbmyml je napisao(la):E dakle evo i slika radova na Retenziji:mekbejn":17cbmyml je napisao(la):Ne znam da li je odgovarajuća tema, ali neka za sada ovde...
Dakle, na Retenziji (Zemun) između ulica Džona Kenedija i Prve pruge rade se neki neidentifikovani radovi
Sva trava oko crpnih stanica (ona dva visoka k...a) je "odrana" tj. skinuto je malo zemlje. Jedan deo prostora kvadratnog oblika, veličine rukometnog terena je nasut peskom i nasipa se šljunak.
Rade se i trotoari, najsavremenijom behaton tehnikom :bash:
Uglavnom, pretpostavljam da se rade neki sportski tereni pošto tu zbog voda ne sme da se kopa, ali nisam uspeo ništa da saznam pošto radnika nikad nema kad ja dođem
Evo sada pregleda radova, a uskoro i slike...
Pogled ka delu koji je nasut peskom, pored je behaton (grrr) trotoar a iza se vidi Maksi.
Još malo trotoara:
i ovaj koji vodi pravo u živu ogradu ...
još jedan pogled na deo koji je nasut peskom:
I trotoar ka Džona Kenedija: