Šta je novo?

Petlja "Petlovo brdo" - Zaštitimo šumski pojas na Petlovom brdu

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=605741#p605741:360sw1tt je napisao(la):
PIGLET » Нед Мар 03, 2019 10:30 am[/url]":360sw1tt]Kao što sam ranije pisao, dobar deo odgovornosti je i na Putevima Srbije. Koliko sam upoznat(a jesam), ovakvi poslovi se ne rade bez bankarske garancije za dobro izvrsenje posla koja i sluzi da se naplati ako izvodjac kasni i ozbiljno ugrozava rok zavrsetka.Isto tako ako kvalitativno ne zadovoljava, ne postjje tehnologinu izgradnje...
Prilikom ugovaranja, dostavlja se dinamički plan sa kritičnim putem da bi se mogla pratiti dinamika radova, znači moglo je mnogo ranije da se spozna da je ugrožen rok izgradnje,
Ako je RM u finansijskim problemima kako onda radi na pruzi kroz NBGD?
Тако је.

Ta firma je poznata prevarantska firma . Ne zaboravite da su oni radili Slaviju,kao i" cuvenu" deonicu Srpska kuca - Levosoje. Svi dobro znamo sta se sve desavalo na tim deonicama ,pogotovo na jugu tako da nas i ovo ne iznenadjuje...Samo ,pitanje je ,dokle se tolerise takav bezobrazluk?

Ако је РМ у толиким проблемима, зашто је и даље остатак Букуље у њиховом власништву и само стоји тако?

Danas je kao jedan kamion odvozio zemlju,2 radnika su se nesto šetkala a i jedan geometar je nešto merio oko borića,obećavajući nastavak radova, ahahaha....

Niko Kažanegra":oest7bba je napisao(la):
Danas je kao jedan kamion odvozio zemlju,2 radnika su se nesto šetkala a i jedan geometar je nešto merio oko borića,obećavajući nastavak radova, ahahaha....
I juče i danas.
"Intenzivirani radovi" (sarkazam)...

Na delimično nasutoj trasi blize "borićima" prokopan je kanal za cevi...

Ovim tempom... Bolje nista da ne pišem.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Пре ћемо дочекати Метро него завршетак петље...

Više putnika na stanici nego radnika na intenziviranim radovima.

Можда да им се опасно намрштимо одаве са сајта па ће да крену у посао хаха..

Mislim da mašine nemaju čuvara pa ako je neko voljan možemo da se organizujemo i privedemo petlju kraju.
Inače koliko sam video, raskopali su duž zida i oko stubova budućeg nadvožnjaka. Ništa više.
E da pešački semafor radi.

Ovi izgiboše od radova. Nijedan nije preostao.

Semafor uredno radi, dugme za pešake takođe. Čekanje na promenu svetla uobičajeno.

Ne samo što izgubiše od radova, već su pre neki dan izručili kamion otpadne zemlje, pomešane sa ciglom, armiranim betonom i ostalim otpadom...
Očigledno ih boli ona stvar, kao i investitora, nadzor i ostale...

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Žika":3f2nax5y je napisao(la):
Malo kritike , malo radova

ovde su nešto zaj...čim ponovo kopaju i prljaju tucanik..
No u svakom slučaju ovde je kritičan nadvožnjak a tu nema progresa...

Sent from my Lenovo K33a42 using Tapatalk

Иииии... Јел' ухватио неко шта кажу надлежни? Хоћемо ли и ово пролеће и лето да се злопатимо?
Колико су порасла стабла што су обећали да ће посадити после велике сече?
Или пуј пике не важи, народ кратко памти,... и остали изговори?

Ja se potajno nadam da ce ovo odugovlacenje da rezultuje izmenom projekta (tj. vracanjem na prvobitni) i da ce se praviti normalna petlja, a ne ovo poluresenje zarad politickog "parka" ili "jadnog" drveca pod kojim obliznji stanovnici najvise vole da parkiraju svoje ljute masine.

Da nisu možda nešto zeznuli pa su morali da se vrate na Auto CAD da isprave?

Vrh