Šta je novo?

Pešačke zone

Jel zna neko kada će biti rekonstrukcija Čika Ljubine ulice. Delovi ove ulice-pešačke zone su u tako lošem stanju sa razvaljenim i izmeštenim pločama (koje toliko vire da neko može žestoko da se saplete o iste), samo se nadam da se niko neće teže povrediti.

O održavanju higijene, tj. čistoći ploča, da ne govorim.
 
Bandera Rodrigez
20220328_151425.jpg
 
Скоро је шеф НС полиције награбусио због трговине утицајем. Лакше мало са тим позивима :D
 
Izgleda da su Vrapčad malo promenila trasu. Ranije su u smeru ka Kalemegdanu vozili Vasinom i Uzun Mirkovom pa onda skretali u Kralja Petra i provlačili se pored bašti kafića na putu ka Sabornoj crkvi. Sada više ne voze tim ulicama, nego u smeru ka Kalemegdanu voze Knez Mihailovom, i onda posle skreću u Kralja Petra.

A na pomenutom mestu gde su se provlačili u Kralja Petra, ispred istovarne hale TC Rajićeva i pre bašti kafića, stavljeni su stubići. Pretpostavljam da je trasa izmenjena zbog opšteg parking clusterfuck-a koji nastaje na kraju slepe deonice Kralja Petra, kao i zbog tesnog prostora između bašti kafića.

Na tom slepom delu Kralja Petra, Karleušina milicija i Saobraćajni bumbari bi mogli da mlate lepe pare od kazni. Ali naravno, njih to ne zanima. Nisu nadležni™
 
И ако изгледа лепше, ово ће брзо бити испрљано ситним отпадом, тешко за чишћење од истог, а опет неће одвратити нелегално паркирање да ту ствара блато.
 
Vrh