Šta je novo?

Pešačke zone

Pa to ti je isti mentalitet koji su imali u studentskim danima: ne bune se kad treba kazniti nekoga za lažni diplomski rad ili doktorat, a bune se kad im trebaju bodovi za uslov. Šta da očekuješ od takvih ljudi kad treba da se bave drugim stvarima?

Madr of GRR mašins, šta bre ja ovo vidim :O
Zapravo, da objasnim: to je taj krugodvojkaški mentalitet, neće da pešači, hoće kolima do stana :D :grand:

Чекај, удружењу грађана Зелени венац смета што ће се стварати гужва око улаза у подземну гаражу, а на самом Зеленом венцу на окретници имају неподношљиву буку и загађење од аутобуса скоро цео дан.

Hahaha u peticiji navode da ce garaza biti na 8 nivoa, a potom da su garaze godinama daleko, a potom navode da je nedovoljan broj parking mesta... :D
Barem smo se ismejali lepo :D

Nažalost nisam bio, hteo sam da upoznam baš tog gospodina Miloša Obilića, kažu da je galantan gospodin.

Ja bi preko ovoga usafio pleksiglas i trajno zastitio kao trag u vremenu :D :D :D

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=415019#p415019:21trq7ga je napisao(la):
DzonTravolta » Ned Nov 06, 2016 8:51 pm[/url]":21trq7ga]Nažalost nisam bio, hteo sam da upoznam baš tog gospodina Miloša Obilića, kažu da je galantan gospodin.
:lool: :lool: :lool: :pob:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=415027#p415027:3vq6p7dj je napisao(la):
Sreda » 06 Nov 2016, 21:19[/url]":3vq6p7dj]Ja bi preko ovoga usafio pleksiglas i trajno zastitio kao trag u vremenu :D :D :D

Dobar tekst za vremensku kapsulu, to je sad moderno kad se nešto radi. :grand:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=414920#p414920:n1r05d4w je napisao(la):
DzonTravolta » 06 Nov 2016 12:09 pm[/url]":n1r05d4w]Pa to ti je isti mentalitet koji su imali u studentskim danima: ne bune se kad treba kazniti nekoga za lažni diplomski rad ili doktorat, a bune se kad im trebaju bodovi za uslov. Šta da očekuješ od takvih ljudi kad treba da se bave drugim stvarima?

Pre će biti da su se u svoje vreme bunili za smanjenje broja celih ispita za sticanje uslova. Kako god, teško da su u toj situaciji imali uvid u diplomske i doktorate starijih kolega.

A i od kako su uvedeni "bodovi", ovi novi studenti se uopšte i ne bune zbog bilo kakvih važnih stvari...

Ха, да се случајно и ово удружење грађана не попишмани, као и они са Петловог брда за "њихове" бориће, па туже град Стразбуру, или већ коме све не, због "уклањања" паркића, паркинга ! Можда и они некако порасту и постану некакава НВО, НЛО,... као и они са Петловог, а можда наговоре и ону паткицу да им се придружи. :roll:

По мени је ово крајње лицемерје. Другар је становао на Зеленом венцу, тачније у Југ Богдановој на поткровљу једне старе зграде, стан се тресао кад прође аутобус, а бука је била константна. И то никоме није сметало. А сад када се један део града доводи како-тако у реди, одмах им сметају, можеш мислити грађевинске машине.

S obzirom kako su isekli asfalt kod Proleca jasno je da ostaje pravac Gracanicka i prilicno sam skeptican da ce taj pravac dirati u skorije vreme. Mislim da nakon Obilica prioritet treba da bude zavrsetak Cara Lazara (i sredjivanje onih ultra crnih fasada - ipak je to sada pesacka zona) i spustanje niz Kralja Petra ka Kosancicu cime bi se dobila jedna fina celina bez potpune blokade. I to bi mogao da bude kompromis sa gospodom u auticima, bar za neko vreme.

bg-siri-se-pesacka.jpg

Ima li neko neku drugu sliku ovog plana koja je malo vise kartografski tacna, preciznija i manje konfuzna treba mi za posao nesto?

Cini mi se da je neko postavljao ali pola slika je obrisano sa servera sa ove teme

Ono sto mi para oci na ovim slikama su vise ovi grafiti kojih ima koliko hoces nego ceo ovan razrovani "haos" na ulici.

Grafiti su jedna od posledica toga sto komunalna policija (partijska vojska/pesadija) jos nisu otkrili smisao svog postojanja. Zali boze hiljada plata svaki mesec.

Pre nekoliko dana je otvoren Maxi na Obilićevom vencu. S obzirom da ima velika Višnjica i Maxi mislim da je ulica sasvim solidno pokrivena samouslugama. Baš bih voleo videti kako dopremaju robu tom Maxiju.

Гага":15cyjogl je napisao(la):
Ха, да се случајно и ово удружење грађана не попишмани, као и они са Петловог брда за "њихове" бориће, па туже град Стразбуру, или већ коме све не, због "уклањања" паркића, паркинга ! Можда и они некако порасту и постану некакава НВО, НЛО,... као и они са Петловог, а можда наговоре и ону паткицу да им се придружи. :roll:
Овакав ниво омаловажавања превазилази сваки ниво критичког, или оштро критичког мишљења. Вређање и јавно омаловажавање не куди само онога ко искаже/напише, већ цео овај форум као институцију. По свим, па и најлибералнијим законима јавног информисања у свету, за овакве изјаве у јавности се законски одговара.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=414876#p414876:15cyjogl je napisao(la):
direktor » 06 Nov 2016 02:18 am[/url]":15cyjogl]
20161105_205334.jpg
Од свега што су написали, изузетно смислено је шесто и девето. Односно, пешачке зоне се шире без икакве додатне вредности постојећем транспортном систему, што ствара пад тржишне и употребне вредности некретнина као логичну последицу.

Kasno gosn' Rakitic na Obilicev venac stize, zadocnio je s pozivom na boj. I to je dobro, samo bi bezveze sve usporio. Ali svidja mi se sto je demokrata, negde bi ljudi preskocili fazu plakata i jednostavno legli pred bager :D

Rakitic mora da je vlasnik kafica pa ce da pretrpi stetu jer gosti ne mogu da mu parkiraju u bastu...

Evo pokrecem peticiju protiv daljeg bezobrazluka stanovnika buduce pesacke zone sto misle da samo njima pripada taj deo grada a ne svim stanovnicima ovog grada .

Vrh