roger » Sun Apr 03, 2016 12:39 pm[/url]":rhkbyvmr]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=379224#p379224:rhkbyvmr je napisao(la):
direktor » 03 Apr 2016 10:26 am[/url]":rhkbyvmr]Roger provincija ti u glavi sve oko cesme je objasnjeno samo treba citati sto je izgleda najveci problem najlakse je lupati
Ovo je za mene kompliment, jer dolazi od člana koji od 10. oktobra 2008. godine ima više od 17.000 postova na ovom forumu, a ja od oktobra 2007. imam nešto manje od 130. postova !?! Znači da je ovaj član komentarisao sve i svašta, jer se razume u sve i svašta, a naravno i u estetuku.
Neko je naveo da ja opravdavam kamenovanje česme?! To je rezultat shvatanja većine ljudi koji ne poseduju kritičko razmišljanje stavljajući sve i svakoga u neke okvire. To je i logično zato što je to sve što oni razumeju. Problem je u tome što za razliku od njih, ja pokušavam i druge da razumem, pa se nekada zapitam, koja muka je nekog naterala da postane destruktivan, agresivan, impulsivan ...??? Naročito me zanima zašto neko traži neke moje skrivene namere, da možda pozivam nekoga na kamenovanje svega što se meni ne dopada, da pozivam na destrukciju i menjanje ustavnog poretka države?! Otvoreno i argumentovano sam objasnio osnovne pojmove estetike, zbog onih što komentarišu sve, a čitaju samo svoje postove. Ne komentarišem nešto u šta se ne razumem, a to, da mi je provincija u glavi je tačno jer se neko jako trudi da na svima nama izvrše lobotomiju i ubace nam provincijske ideje u naše moždane receptore.