Postoji milion načina kako može da se odradi a da nije kamionom po pešačkoj zoni do lokala niti korišćenjem golubova.Kako da se dostavlja,golubovima?
Sve se to desava zbog dostave koju niko ne kontroliše
Ma kakvi,jos smo u pecini Slazem se,ali osim ovog kamioncica levo ostalo je za neku sitnu dostavu,u Knezu i okolini ipak ima velikih lokala. Radio sam dostavu dok je jos bio 'C market' u Cika Ljubinoj,koliko je ta radnja gutala robe...Dostava kombicima ranom zorom i cao.
Ja mislio da pričamo o tome kako da se sačuvaju ploče od propadanja kad ono mi ustvari pričali kako da dostava ne ometa kretanje pešaka.Dostava kombicima ranom zorom i cao.
I danas se proizvode vozila od 3,5 t bruto,e sad sto se vozi kako god hoce, to je drugi padez.Када је пешачка зона пројектована, просечно доставно возило је био Тамић од 3 тоне.
Da, ali sve sem Kneza nije izvedeno kad je projektovano, već u skorije vreme. Pri tom su kao prilagodili projekte...
LAGANO BLEDI SJAJ KNEZ MIHAILOVE: Najvažnije manifestacije se već duže vreme iz centra preselile na druge lokacije (FOTO)
KNEZ Mihailova ulica i okolina kao da više ne sijaju starim sjajem.www.novosti.rs