Šta je novo?

Pešačke zone

Lepo nek im postave temelje i ćao, čemu sklanjanje kada su te kućice više tu nego što nisu.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=547338#p547338:2g1xvxz9 je napisao(la):
Vox91 » Uto Jun 26, 2018 1:07 am[/url]":2g1xvxz9]Proslava dana Pakistana-traje do 30. juna..
Znaci ja ne verujem, kakvi smo mi ludaci. Ovo nigde nisam video, da na nekom velikom trgu prave ovakve promocije i standove. Napravise od grada kicericu. Ziveo sam i u Parizu, Frankfurtu, Stuttgartu i nikad nisam video da se ovako blokira javni prostor. Znaci uzas, i to jos dan Pakistan. Kakav crni Pakistan, obicna vukoje*******ina, sta je sledece? Dani Mozambika?? :bash:

A kao tamo nestavljaju tezge za ng i raznim drugi povodima i trgovi pijace itd mojne da pretjerujemo u toliko drzava si zivio a nikakvog kosmopolitizma

Naravno da stave, ali ne stave na najprometnije mesto gde svaki dan prodje vise od 50000 ljudi. Uostalom kad je Bozicni market to je druga prica, ovo za dane Pakistana je obicna glupost i mogli su da izmeste na manje prometno mesto. Uostalom od svih tih ljudi koji prodju pored tih standova Pakistana koliko njih ce uopste da pomisli da ode u Pakistan?

Tako je, ali za razliku od većine evropskih gradova, mi nemamo ni jedan veliki, prazan trg. Svi naši trgovi su već popunjeni raznoraznim nepomičnim barijerama, da bi u slučaju eventualnih demonstracija lakše kontrolisali masu.

Pogledajte prilog 1

Zašto ove barake nisu postavili na Slaviji, već od našeg najlepšeg trga, usred pešačke zone, prave vašar?

Ovakve kućice, meni lično grozomorne, možete videti po trgovima velikog broja gradova Evrope te se zaista ponekad zapitam, da li je većina forumaša ikad u životu otišla dalje od Medakovića 3?

Da, to su klasične kućice na Božićnim marketima po evropskim trgovima.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Upravo to htedoh da kažem.
Mislim da bi nama bilo primerenije da smo tu napravili klasičan buvljak sa limenim tezgama i prodajom starudija po ponjavi.

To su obične šupe i nečiji je interes da se stalno seljakaju po gradu. Kalemegdan Trg N Pasica Trg Republike K Mihajlova. Po meni bi najbolje bilo da ih stave ispred skupstine grada ( za one seljaNe unutra)

Vec poceli da seku drvece koje su tako "strucno" potkresali prosle godine... Bilo je ocigledno da ce se to desiti jer su orezivali kad mu vreme nije. Nista bolje nece proci ni ostalo drvece na ovom potezu. Onda su trebali da podmlade ceo fond drveca kada su vec poceli, ali od Zelenila nista pametnije nisam ni ocekivao.

Da,stoji tako mesecima a sto se tice stabala posekli su i na trgu.

Стварно су посекли она два дрвета испред Народног музеја око којих се водила велика полемика, види се на Букириној слици.

Poznanici koji rade u domaćim filmskim kompanijama kažu da će toga biti sve više i više jer nigde na svetu nije tako lako iskamčiti dozvole za snimanje (odnosno blokiranje saobraćaja i ljudi) kao u Beogradu. Bukvalno dele javni prostor šakom i kapom.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=547568#p547568:22vlokiw je napisao(la):
Bukira » Sre Jun 27, 2018 8:35 am[/url]":22vlokiw]Tako je, ali za razliku od većine evropskih gradova, mi nemamo ni jedan veliki, prazan trg. Svi naši trgovi su već popunjeni raznoraznim nepomičnim barijerama, da bi u slučaju eventualnih demonstracija lakše kontrolisali masu.

Pogledajte prilog 1

Zašto ove barake nisu postavili na Slaviji, već od našeg najlepšeg trga, usred pešačke zone, prave vašar?
file.php

file.php

Ja bih porusio sve te zardinjere,srusio bih Staklenac,kao i zgrade iza,iako se tu nalazi bioskop,Vasinu ulicu i gornji deo Francuske od Doma Vojske do Trga bi pretvorio u pesacku zonu i sve to poravnao i zalio betonom,onda bi Beograd dobio pravi otvoren veliki trg kakav zasluzuje.

Vrh