Šta je novo?

Pešačke zone

Da li neko zna do kraja koje godine planiraju da završe Knez Mihailovu koja je i poprečne ulice koje su i dalje pune rupa na određenim delovima.

Evo par slika Vuka Karadžića večeras.
6q85zc.jpg

fbyrcx.jpg

Hm pa nije ni malo 9-10 dana a izgleda da ce ih i vreme posluziti.

Semafore su mogli vec poskidati zamjena ploca po knezu kasni jer nema radnika dovoljno a u vuka karadzica jer kasni kamen a na cvjetnom losa kordinacija radova.Inace Brana Jovin povremeno obidje radove u vuka karadzica.

20151203_150721.jpg

20151203_150716.jpg

20151203_150206.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=360994#p360994:w0z6yxrr je napisao(la):
Дошљак » 03 Dec 2015 06:49 pm[/url]":w0z6yxrr]Напредују радови лепо :D

Napreduju lepo malo sutra! Zavrsetak radova je 10.12. a radovi nisu gotovi. Jedino ako Mali opet smisli foru pa kaze: mi smo rekli Vuka Karadzica a ne i Cara Lazara... A tamo haos - poslednja 3-4 dana ima po 30ak radnika i 5-6 ekipa odjednom. Saobracani haos i kolaps svakog dana izmedju 12-17. Ceo oktobar i novembar po 2-3 radnika koji su presedeli po obliznjim ulazima. Od pocetka radova nijednom nisu oprane okolne ulice a peska, zemlje, ulja po ulici koliko hocete...

Usotalom - da li se zna kako ce da izgelda ta cesma crveni pevac? Da li postoji neki izgled/plan? I da li neko zna kada bi trebali da se zavrse radovi u C. Lazara, hoce li ona sada biti prolazna za automobile ili se zatvara??

Nadam se samo da će poseći drveće o srediti fasadu.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Sa izlozbe u kc grad prodaju se ali nisam pitao posto su ni ko je autor probaj preko sajta kc grad ako te interesuje vise detalja meni je druga najca tebi predpostvljam ova dorcol

+1 Hvala na info Direktore, pravo da ti kazem sve su mi lepe, bas sam prijatno iznenadjen da je ovako nesto uradjeno. :)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=361320#p361320:3jwtu67c je napisao(la):
MilisaV » 05 Дец 2015, 20:44[/url]":3jwtu67c]Nadam se samo da će poseći drveće o srediti fasadu.

А што се надаш сечи дрвећа? Па неко је то садио, деценијама заливао да би порасло. Знаш ли колико лети вреди хладовина коју оно даје?

Наравно, са обновом централне и пар околних фасада трг код Певца би постао један од најлепших београдских скверова. И ништа њима не смета дрвеће. Мени је, рецимо, ово један од "најпарискијих" делова Београда.

ја би исекао то дрвеће и посадио нешто лепше нека се позери из центра зноје мало хехе

Zato što to drveće zaklanja fasadu.

Vec smo jednom o tom drvecu raspravljali neka drveca zgrada je nakaradno nadogradjena

Певац ми је једна од најдражих зграда у Београду и дрвеће ми никада није било проблем. Само је додало на ушушканости и племенитости овог тргића. Надам се да те неће послушати.

Direktore baš iz te rasprave sam stekao mišljenje da drveće treba poseći.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=361881#p361881:ht3qxgq7 je napisao(la):
sizif » 09 Dec 2015 06:32 pm[/url]":ht3qxgq7]

Мени је, рецимо, ово један од "најпарискијих" делова Београда.

Zvanicni Pariz potvrdjuje.
Ovo je najpariskiji deo Beograda.

Pod tim drvećem sam završavao maturu, nemoj da se neko drznuo! I kakva bolan da se vidi fasada? U pitanju je DRVEĆE.

Danas je 10. decembar.... Vuka Karadzica je trebalo da se svecano otvori, posle 4 meseca radova! Međutim, tamo je jos gradiliste. Donji deo ulice nije gotov, kao ni mnogi sitni delovi gde fale kocke... Nije mi jasno kako nisu uspeli da se organizuju za tih 300 metara ulice za 4 meseca.... A Cara Lazara i da ne pominjem, tek počeli. Da li i za tih 50 metara treba 4 meseca?

Kasni kamen losa kalibraza kamena vise boja kamena to su opravdanja

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=362007#p362007:27789ch5 je napisao(la):
direktor » 10 Dec 2015 04:10 pm[/url]":27789ch5]Kasni kamen losa kalibraza kamena vise boja kamena to su opravdanja
Ma sve OK, ali imali su "samo" 4 meseca. Uostalom, niko ozbiljan ne pocinje posao (pogotovo ne na sva zvona) a da pre toga nije obezbedio sve sto treba. To rade samo amateri. Kada sam cuo da ce se raditi 4 meseca, pomislio sam da je to razlog i da su sebi dali dugacak rok da bi na miru sve nabavili i uradili. A taj rok je bio smesan u startu. Kada se sve obezbedi i radi planski, nije potrebno vise od 6-8 nedelja. 4 meseca, aman.... I pri tome jos nije gotovo... Smejurija... na nas racun!

Vrh