Šta je novo?

Parkiranje - zone, garaže,...

Evo meni nisu, upravo na ovom mestu gde sam fotkao ovo. Ispod studentskog parka....opraštaju kad uplatiš nižu zonu.

Evo 2 dana prodje još nisu iscrtali crvene linije gore oko Svetogorske i svih okolnih ulica, dok recimo ova ljubičasta jeste završena oko Kosovske i vrh Vlajkovićeve.

Inače u celoj ovoj naprasnoj zezanciji oko izmena zona malo ispod radara je prošlo da su pomerili naplatu do 22h, bar ja nisam obratio pažnju dok mi sinoć nije stigla poruka da mi sat vremena parkinga ističe u 21:30h.

20250721_103806.jpg

Zatvoreno preorano slavija

JKP „Parking servis” obaveštava korisnike usluga da će zbog radova na sanaciji parkirališta, od ponedeljka 14. jula biti zatvoren deo parkirališta Slavija (Slavija 2), kapaciteta 108 parking mesta.

Na parkiralištu Slavija su planirani radovi na tekućem održavanju koji će obuhvatiti asfaltiranje parkirališta Slavija 1 i Slavija 2.

Sanacija predviđa i zamenu ograde, kao i zamenu i ugradnju vertikalne i horizontalne saobraćajne opreme. Radovi na sanaciji parkirališta Slavija 2 će trajati 45 dana, nakon čega će početi obnova parkirališta Slavija 1.

Vrh