Šta je novo?

Parkiranje - zone, garaže,...

Evo meni nisu, upravo na ovom mestu gde sam fotkao ovo. Ispod studentskog parka....opraštaju kad uplatiš nižu zonu.

Evo 2 dana prodje još nisu iscrtali crvene linije gore oko Svetogorske i svih okolnih ulica, dok recimo ova ljubičasta jeste završena oko Kosovske i vrh Vlajkovićeve.

Inače u celoj ovoj naprasnoj zezanciji oko izmena zona malo ispod radara je prošlo da su pomerili naplatu do 22h, bar ja nisam obratio pažnju dok mi sinoć nije stigla poruka da mi sat vremena parkinga ističe u 21:30h.

20250721_103806.jpg

Zatvoreno preorano slavija

JKP „Parking servis” obaveštava korisnike usluga da će zbog radova na sanaciji parkirališta, od ponedeljka 14. jula biti zatvoren deo parkirališta Slavija (Slavija 2), kapaciteta 108 parking mesta.

Na parkiralištu Slavija su planirani radovi na tekućem održavanju koji će obuhvatiti asfaltiranje parkirališta Slavija 1 i Slavija 2.

Sanacija predviđa i zamenu ograde, kao i zamenu i ugradnju vertikalne i horizontalne saobraćajne opreme. Radovi na sanaciji parkirališta Slavija 2 će trajati 45 dana, nakon čega će početi obnova parkirališta Slavija 1.

Da li zna neko kako se dopunjuje pretplatna parking karta preko aplikacije ili preko weba? Kada se ulogujem na njihov sajt, vidi se trenutna usluga, vidi se da istice 31. jula. Ja bih da to produzim - to pise da moze na stranici za logovanje - ali kada se ulogujem, nema takve opcije. Mogu da napravim novi zahtev za ePPK, ali to je izgleda procedura za novo vozilo, ne za produzenje karte za postojeće.

Ja sam isao ponovo na Zahtev za ePPK. Mislim tu ima i ono kao podnesi Dokument, pa sam slikao saobracajnu i licnu kartu i objedinio u jedan dokument (jer nisam video kako da podnesem odvojeno, a bez tog dela nije htelo da mi prihvati sve, tj. nesto se mora podneti). No ovo poslednje kao da nisu proveravali, tj. automatski posle 5min mi je bilo odobreno sve i produzeno.

Tako je, pravi se novi zahtev.
Ne bi trebalo da mora da se podnosi Dokument osim ako je auto u vlasnistvu lizing kuce. Ako je tvoj auto, onda sajt automatski proverava adresu kontaktiranjem MUP-ovog servisa.

Ako se dobro secam, nije htelo da mi pihvatili celu prijavu ako ne podnesem neki dokument, pa sam zato podnosio jedino.

Jedan delimični off topic. Da li postoji ijedna iole dobra aplikacija za plaćanje parkinga poput starog Parking Manijaka??? sve posle koje sam probao su krš (ovo parking servis, yettel i nemam pojma šta).
Da li neko ima iskustvo sa bilo kojojm kaja funkcioniše sa jednim klikom kao Parking manijak

Samo što one reklame iritiraju. Parking manijak nije više aktuelan?

Samo što one reklame iritiraju. Parking manijak nije više aktuelan?
pa nema na Playstoru već godina... googlam i vidim na nekom aptoidu da navodno ima da se skine, ali mi nešto nesigurni ti neprovereni sajtovi... proveriću ovu ParkingSrbija, hvala

Vrh