MIslim da se parking ispod platoa arene prema autoputu koristi kada su događaji, dok je ostatak vremena zatvoren i voze auto škole.
A inače tu ima i deo otvorenog parkinga koji je zelena zona, pa radnim danima zvrji prazan pošto tu zaista nema šta da parkira neko na sat dva...
Па није Шапић усташа, Југословен и другосрбијанац па да гради гараже какве се граде у Хрватској.Privremeni organ je ponovno najavio gradnju garaže u Skerlićevoj za mesec dana. Koja je po tabli već završena 8 Marta.
Nego, evo kako izgledaju nove javne parking garaže u komšiluku. Konkretno u Splitu. Finansirao grad
Da, na krovu su tereni
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Mogao je ali nisu znali tad da naprave posao kao danas …a i bil je drugačija tehnologija u ono vreme ali na zapadu bi napravili 100%Могао је паркинг да им издржава халу, али кад су је градили било је "на Новом Београду има паркинга где `оћеш"...
Али прејако је да се то иза још кортисти као полигон и ауто-перионица. Који степен блентавости! Ко да им је Грба директор.
I blokovska ulica do autoputaDa li je samo prvoaprilska šala gradskih službi
Danas iscrtaše linije u jednom delu Bloka 29
Pogledajte prilog 194248
To sam video u delu blokovske ulice do Zorana Đinđića. Obično po 2 vezana mesta. Možda ih ostavljaju za invalide?@Krstaja moj trip je da su hteli pred bg izbore malo da zamaskiraju ali se radujem sto u ovom delu nece seci sva drveca... bukvalno sada kada su procvetala bash je top
ali sam takodje u starom delu video da su preskakali neka mesta, iako su mi delovala legit