Šta je novo?

Park Apartmani Kalemegdan - [ Stambeni objekat ]

Istina živa:
20220526_201406.jpg
20220526_201318.jpg
 
Zna li se nešto ?
Nadam se da neće da bude jos jedno napusteno gradiliste.
 
Koje gradilište je napušteno?
 
Citam MayDay post od Maja, "Samo da vam kazem da je na ovom gradilistu SVE stalo, ima tome vec mesec dana."
 
u prvu je... nisam ni ja video nešto radnika ovde mesecima. doduše prolazim tu uglavnom vikendima
 
Napisao si još jedno pa me zanima koje je to gradilište veliko napušteno a da nije neko ćoškarenje na Vračaru, Zvezdari i sl.
 
Mislio sam generalno na sva napustena gradista bg a ima ih mnogo, prvo mi napamet pada akva park u 44, tu sam odrastao...Ruina u Mihaila Bogićevića na Savskom trgu, itd...
 
Nije napušteno. Konstrukcija je završena, ugovaraju se instalaterski radovi....
 
E bas su ispali slepci sto nisu otkupili i kucicu u Cara Urosa, cak i da je trazio mnogo vise od realne vrednosti, vredelo bi zbog okoline, samog projekta i na kraju kao usluga gradu i svima nama. Ali sta pricam, kada se zna kako su prisvojili ceo blok kod Usca na "poklon" od grada i tadasnje vlasti. Sve prolazi kod nas.
 
Duže vreme nije bilo ni jednog radnika na ovom gradilištu, apsolutna tišina. Međutim, prošle nedelje su počele sporadično da se čuju brusilice. Čini se da su ponovo krenuli s radom, ali u smanjenom obimu.

Park_apartmani_04.jpg
 
Poslednja izmena:
Inače, treba biti baš bezobrazan a i opičen u glavu da u ulici i kvartu/delu kvarta gde su svi objekti pod pravim uglovima i pravim linijama, napraviš nešto čija fasada i vizure lelujaju po dužini. Sve u svemu, uklapa se ovaj monstrum u svoju okolinu ko s..e na piletu. Želim mu da uđe u pravno-birotehnički limbo pa da propadne i jednog dana se sruši.
 
Tesko ce ovo biti gotovo do Decembra 2022 kako je na tabli napisano sa ovim tempom rada, ALI koga briga. Kocke u ulici se raspadaju od tezine kamiona, koga briga!
 
Тешко да ће бити и до краја 2023. Ако нагрну баш ударнички, онда можда и не уђу у 2024.
 
Vrh