Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Mislio sam generalno na sva napustena gradista bg a ima ih mnogo, prvo mi napamet pada akva park u 44, tu sam odrastao...Ruina u Mihaila Bogićevića na Savskom trgu, itd...
E bas su ispali slepci sto nisu otkupili i kucicu u Cara Urosa, cak i da je trazio mnogo vise od realne vrednosti, vredelo bi zbog okoline, samog projekta i na kraju kao usluga gradu i svima nama. Ali sta pricam, kada se zna kako su prisvojili ceo blok kod Usca na "poklon" od grada i tadasnje vlasti. Sve prolazi kod nas.
Duže vreme nije bilo ni jednog radnika na ovom gradilištu, apsolutna tišina. Međutim, prošle nedelje su počele sporadično da se čuju brusilice. Čini se da su ponovo krenuli s radom, ali u smanjenom obimu.
Inače, treba biti baš bezobrazan a i opičen u glavu da u ulici i kvartu/delu kvarta gde su svi objekti pod pravim uglovima i pravim linijama, napraviš nešto čija fasada i vizure lelujaju po dužini. Sve u svemu, uklapa se ovaj monstrum u svoju okolinu ko s..e na piletu. Želim mu da uđe u pravno-birotehnički limbo pa da propadne i jednog dana se sruši.
Tesko ce ovo biti gotovo do Decembra 2022 kako je na tabli napisano sa ovim tempom rada, ALI koga briga. Kocke u ulici se raspadaju od tezine kamiona, koga briga!
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.