jao kakve se gluposti ovde mogu procitati u poslednjih nekoliko strana... da organizatori parade plate ono sto oni nisu lomili?! da djilas nije homofobican?! da su ovi sto unistavaju grad bubice-mice i sram treba da je pedere sto ih provociraju?! najbolje da se svi podredimo vrhunskim moralnim vrednostima huligana i navijaca i tako izbegnemo bilo kakve sukobe. osecam da ce sledece biti da nam nametnu da svi moramo ici u srpsku crkvu nedeljom i da nosimo brojanice. Da nas ne bi tukli... zatim da se uclanimo u neku navijacku grupu. Da nas ne bi tukli... da mrzimo sve one koji nisu Srbi. Da nas ne ni tukli... i na kraju da postanemo clanovi stranke(slobodan je izbor zuti, plavi, crveni, crni... svi su podobni). Da nas ne bi tukli?! samo ne znam ko ce u tom scenariju biti naš hića?!
aaaa ove tvrdnje da ce gej populaciji biti sad jos gore su glupave! ma koliko vi pokusavali da prodate pricu kako su oni krivi za nasilje, veci deo naroda ce uvideti suprotno! uvidece koliko su nenormalni ovi sto lupaju, kradu, unistavaju i seju mrznju... pa parade ponosa crnaca, zena, hipija i na kraju gej populacije nisu omanule ni u jednoj zemlji, pa nece ni ovde, jer suprostavljaju mrznju nad slobodom i prirodnim pravom.
jos jedna cesta konstatacija je kako se trebalo cekati... sta da se ceka? kako se nesto moze promijeniti tako sto nista ne radite?! izgleda da nas narod stvarno veruje da je tako nesto moguce. zato se niko ne buni kada im se krse prava. nema mleka(monopoli)... nema veze. politicari kradu... nema veze. velike akcize na gorivo... nema veze. Ali kada neko ustane da brani svoje pravo na kretanje, izrazavanje misljenja i protesta, svima proradi zivac????!!! koliko učmalo i stagnantno drustvo... nedavno beše ovaj blic strip koji potpuno docarava apatiju i nedostatak gradjanskog aktivizma u srbiji.
zato sam ja odusevljen ovom paradom za porodicu, ili kako se vec zvala. Neka setaju. kladim se da i gej populacija zeli vece podsticaje za porodican zivot i sirenje porodice, jer su i oni deo neke. prava jednih i drugih nisu suprotna. naprotiv, i gej ljudi zele da im se omoguci da napave porodicu i da im se porodice razvijaju i sire.
ja nisam ove godine isao da podrzim moje sugradjane i sunarodnike koji su obespravljeni, jer nemam dovoljno velika muda
iz male sam sredine i sam izraz podrske prema gej populaciji uzeo bi mi se za zlo (verovatno bih popio i batine). ali ovo nije opravdanje, jer se sada osecam kao g***o... kao da sam i sam lupao bg i pripisao se huliganskoj strani. Da, i vi svi ostali ste se pripisali nasilnicima i huliganima.