Šta je novo?

Palata Beograd (Beograđanka)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=799505#p799505:1gi2zffp je napisao(la):
Igor » Pet Dec 04, 2020 12:26 am[/url]":1gi2zffp]Što da se uklanja fontana koja mislim da je služila i kao česma.
Nisam rekao da se ukloni nego da se zameni lepsom parternom ili nekom manjom posto je ova odvratna i pojela je ceo plato.
 
Fontana je lepa samo je treba rekonstruisati i srediti a ne "zameniti lepšom".
 
Боље би било да се сам плато боље осмисли са бројним степеништима, да буде једна целина са околним тротоарима.
 
Stepenište ka masarikovoj ima problem sa curenjem neke vode konstantno ....kao i 2 stepenika viška na uglu sa resavskom ....dok duz k milana treba uraditi nivelaciju bolje ....
Samu česmu/ fontanu vrelo zivota ne dirati ....jer ce da je upropaste ....
 
Fontana je, čini mi se, pre desetak godina rekonstruisana (obnovljena).
 
Изгледа као да су је не баш најспретније прекречили. Цео плато треба да се преуреди. Има исувише беспотребних степеника, нпр. на углу са Масариковом oна четири, па и дуж Краља Милана исто цео плато може да се нивелише са тротоаром, да се уклоне она беспотребна два степеника висине која онемогућавају лакше кретање између улице и платоа.
 
Studio B izgleda odlepršao iz Beograđanke.


Slike sa RTVForuma


Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
c8091b4c53f0ed16d3c184a60d7ed0c8.jpg
375926e9af18689889fb7a051641dbe0.jpg
 
Realno kako su izvestavali zadnjih godina,nisu zasluzili ni supu u jaincima.Za kratko vreme okaljase ime i ugled do kraja. :violina: :violina:
 
Meni su ostavili utisak 2009. godine kada su vodili medijsku kampanju tadašnje vlasti na opštini i gradu protiv nas koji smo se borili za Zvezdarsku šumu sa sve seckanjem izjava našeg predstavnika kako bi ispalo da hvali vlast. Onda 2010. u vezi platana u Bulevaru gde smo proglašeni eko teroristima. Daleko im lepa kuća, odavno su propali.
 
Nije Studio B Ivana Vučićević..kao što ni Politika nije Smajlović ili sada Albunović...

Studio B je deo istorije Beograda i treba da ostane u ovoj zgradi barem znog toga... do odlaska ovih medijskih zločinaca


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
To stoji ali sanse da se desi tako nesto su jako male.

Kad se jedna Politika nepovratno srozala, a starija je i (bila) cuvenija nego svi drugi mediji u regionu... tesko da ce se jedn patuljak od Studija B ikad vracati na staro.

Uostalom,ne bi bili ni prvi ni poslednji mediji kojima se to desava. Sirom sveta, nekada ugledne medijske kuce jedna po jedna postaju placenici na trzistu propagande i prodaju se onima koji najvise nude (ili najvise zatezu). Tuzno ali tako je.
 
Ljudi koji su radili na Studiu B su deo istorije, preciznije rečeno.
 
Studio B je imao nekoliko svojih "krajeva", ali ovo nakon 2015. definitivno više nema nikakve veze sa imenom koji nosi. Kad se malo pogleda u prošlost, sve što se dešavalo u toj kući nakon što je Skupština grada preuzela vlasništvo sredinom devedesetih, kada je Studio B postao partijski plen koji se seli iz ruke u ruku, može se smatrati postepenom propašću tog medija. Prodaja Krdžićima 2015, a posle toga onom liku iz Alo-a, je samo poslednji grumen zemlje na sahrani Studija B. Kamo sreće da se više tako ne zove.
 
Студио Б је почео у згради Борбе, па може и тамо да се врати.
 
Može Studio B u Kulu Beograd tamo se više uklapaju po uredjivačkoj politici, i opštoj kulturi naravno. Nadam se da će sad ponovo otvoriti vidikovac.
 
Oнда и она ТВ продаја накита добија смисао :D
 
Tako ti je to kada ne možeš po ceo dan da vrtiš gde su bili i šta su radili predstavnici vlasti.
Inače, u zgradi Borbe je bila samo radio stanica, a jedan od prvih voditelja je bio Ivan Bekjarev.
 
Baš me je iznenadilo da Studio B više nije u Palati Beograd. Hvala inače na informaciji i slikama.

Ta medijska kuća, koliko je meni poznato, zapala je u veliku krizu još 93. godine kada kako sam tad čula, plate nisu bile redovne. Čini mi se da se tako pričalo, mada sam bila mala tada. Opet kažem koliko mi je poznato nisu uspeli sami da se izvuku iz finansijskih problema tako da im je preuzimanje od strane grada bio formalni spas, bez toga pitanje je šta bi se desilo sa tom kućom. Možda nisu tačne te informacije koje sam tad čula, moram da se ogradim.

U svakom slučaju sve se menja u životu, mnogi mediji su nastajali i nestajali i to je sve normalno u tržišnoj utakmici. Pogotovo u vremenu kada je televizija već prilično zastareo medij, generalno posmatrano. Samo najjače produkcije mogu da opstanu.
 
Vrh