J
janbibijan
Guest
Nije bilo ni onkološke klinike na prezentaciji, a to je mnogo veći projekat koji će se graditi odmah pored Tiršove 2Dovoljno ti govori da ga nije bilo u prezentaciju ekspo 27 kao satro ga zaboravili
Nije bilo ni onkološke klinike na prezentaciji, a to je mnogo veći projekat koji će se graditi odmah pored Tiršove 2Dovoljno ti govori da ga nije bilo u prezentaciju ekspo 27 kao satro ga zaboravili
Očekuju se i neka sredstava iz EU to uvek trajeМислим да је и та клиника на дугом штапу као што се и Тиршова 2 развукла.
Rekoh ja.Evo sad VD kaže "će da bude sređeno"
Pominje i izgradnju dvorane, navodno za 7-8 meseci kreću radovi.
![]()
V.d. direktor Filharmonije: Svi problemi se rešavaju ili će vrlo brzo biti rešeni
Vršilac dužnosti direktora Beogradske filharmonije Darko Krstić izjavio je da je rešavanje problema na koje je sinoć u pismu publici ukazao orkestar te institucn1info.rs
Technical Control of Design for Building Permit and Verification of the Design for Execution for the National Concert Hall (Concert Hall of Belgrade Philharmonic) in Belgrade | 369,700 | Asmec Consultants d.o.o. Beograd, Serbia, 31/5/2023 |
Bar nisu zatvarali muzeje kao neki.Čim je Vučić rekao da postoji plan da se to napravi u Hali 1 - to je meni dovoljan nagoveštaj da nema ništa od Opere/Filaharmonije na planiranom mestu.
Moramo shvatiti da nijedan objekat kulturne namene nije napravljen za vreme ove vlasti. Jedino mi pada na pamet Ložionica, ali verujem da su na nju bili primorani.
Tu smo mi kao glas javnosti da pritisnemo gde zapneБрдо тога најављено, мало шта и урађено.
Nisam član ni jedne stranke.Рецимо, концертна дворана у Нишу:
Pogledajte prilog 189068
Куд ли се затурио пројекат?
Стало им је до музике, изгледа.
Али како се на форуму увек појави неки новорегистровани члан оранизоване навијачке групе да релативизује - јер је извор таквих код нас изгледа непресушан - још дуго ће они моћи тако, да окрећу коцке као скару и да их мењају за асфалт пошто су потрајале вековима
Pa i ti si se prepoznao. Ja sam nov, kako kazes, a ti stari forumas.Знам ко је Белка; верујем да му није лоше, док је Београд - у води, задављен, увелико.
Ал` што си се ти тек тако препознао, то ми није јасно.