A šta je još po tebi preostalo u ovoj priči? Da nisu možda trebali da mu se izvine što je uništio našu imovinu i da ga zamole da napusti vozilo kako bi ga zamolili da to više ne radi? Trebali ..... pred svim tim putnicima, da dobro zapamti dan kada je poslednji put uzeo sprej u ruke i samo pomislio da uništava nešto tuđe. Da, izgleda surovo i zvuči surovo, ali u ovom posrnulom društvu u kojem nam razni novinarčići serviraju priče za ispiranje mozga, gde treba da žalimo što hapse kriminalce i ološ, gde treba da se saosećamo sa jadnim učesnicima rijaliti programa i slično, dok niko ne sme da priča o mutljavini i kriminalu koji se dešava na visokom nivou iza vela priča za zatupljivanje.Матеја Бељан":1dpontf4 je napisao(la):Бекс89, зашто промовишеш насиље?
Jel si siguran? Snimaš službeno lice u vršenju službene dužnosti, neovlašćeno, mogu se pozvati na ometanje u vršenju službene dužnosti, a i ne mora da te tuži, možeš imati problema ovakoSomi303":1dpontf4 je napisao(la):Немају основу, а ако већ хоће увек сам расположен за расправу. Овим су добили огромну рекламу, у фзну видите да радимо па нема потребе за тиме
a da li je tebi lepo kada su tramvaji izvrljani?Meni nije.Muka mi je kada vidim da neki bezobraznici unistavaju vozila nemilosrdno.Pa da li zvrljaju tako i svojim kucama?Svi ti zvrljaci nek idu i neka zvrljaju automobile njihovih roditelja koji su ih tako vaspitali nek se okanu nasih tramvaja.Da nisam ljubitelj GSP-a mozda i ne bi obracao paznju na to ali posto jesam ljubitelj jako mi to smeta tako da Becks ima pravo da misli takoМатеја Бељан":2trxq9ry je napisao(la):Бекс89, зашто промовишеш насиље?
Ja mislim da tu umetnost treba da prikaze na automobilu njihovih roditelja roditelji ce im skakati od sreceМатеја Бељан":20o8hm0b je napisao(la):Надам се да ће упркос томе да узме поново спреј у руке, јер је уметност лепа, али и да бира где ће да шара.
http://www.autobusi.net/forum/viewtopic.php?f=20&t=2705&start=255#p479887DJOLE 394":3vv1mrrx je napisao(la):Kome još treba prozor :lol:
slikano krajem marta
Može da ti se napakuje svašta, pusti to, budi anoniman Mada sad si post'o poznat, otkriven ti je identitet zahvaljujući toj popularnosti kod gradskih vlasti i pre izlaska u novinama :mrgreen:Somi303":utwoiedn je napisao(la):Јеси ли ти сигуран?