Šta je novo?

Održavanje vozila

Konacno i to da se desi pa zaato ksa lije ko iz kabla ja se pitam i nevjerujem :gobb: Nesto mi poznate patike na kraju snimka :p

Da li je bas moralo cetiti policajca da udju u tramvaj mogao je vozac da otvori prva vrata pa jedan policajac da udje.Ali brate mili preterase ga sa zvrljanjem Sve ima svoje granice.Kako je krenulo sve katice bi nam izvrljali ali decko nije jedini koji zvrlja bice ih tesko pohvatati

Ako se krene u akciju , a ne ostane na ovom slučaju , dosta njih se može navatati.

Negodovanje putnika zbog privodjenja? pa vodite ga kuci da vam zvrlja namestaj degeni... Tukao bih ga ko vola mesec dana da bude crn od batina pa onda jezikom da skida.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Невероватна количина путника је бранила дечка не због тога што је урадио већ зато што су њега две патроле хапсиле, а град нам пун криминалаца. Тешке псовке су пале, а за мало и туча између путника :D

To sto su branili "decaka" je buntovnistvo nedozrele i dezorjentisane nacije.
To nema veze sa tim dal su ga privodila 2 ili 5 policajaca.

Of topic.
Ne znam sta se desava zadnjih 2-3 meseca, ali je policija pojacala svoje aktivnosti, pa je znacajan broj privodjenja 'lokalnih i mesnih' dilera, uterivaca i drugih "zanatlija" kriminalnog biznisa.
Pozdravljam te akcije, ali ostaje zebnja sta ce odraditi tuzilastvo i sudstvo...

gospodin zvrljac nasao da zvrlja tramvaje.SRAM GA I STID BILO.Nek se stidi zbog ovoga :evil:

Nadam se da je palo privodjenje u stilu interventne, prvo malo prebrojavanje rebara, pa legitimacija. Inace, licno bih mu izlomio ruke, prijavio je da je sprecen u bezanju i da se tako povredio, onda nek nosom svrlja po vozilima... A ovi sto au ga branili su tek slucajevi... Btw, Somi, ne daju se podatci novinama, mogu da te tuze ;)

Немају основу, а ако већ хоће увек сам расположен за расправу. Овим су добили огромну рекламу, у фзну видите да радимо па нема потребе за тиме ;)

ce4e1f222b22d2ad777d8c45c1774ae9.jpg

Ocevici ce svaku akciju policije da vide kao da privode teroristu, pa kada policijska kola prodju sa rotacijom, svi se okrecu i komentarisu kao da je smak sveta. Akcija policije je potpuno opravdana, treba zaustaviti unistavanje i zvrljanje vozila, ali cini mi se kao da je preterana jacina. Lepo jedna patrola, privedu ga, konfiskuju sprejeve, kazne novcano i drustveno koristan rad, tj. da ukloni grafite. Samo mi se sad cini da ce se pojacati aktivnost zvrljaca, s obzirom da su buntovni i da svaki pritisak vide kao napad na njih i povod za jos vecim unistavanjem.

Oni sto kritikuju privodjenje neka prvo procitaju da je imao celu kesu spejova.

Матеја Бељан":1dpontf4 je napisao(la):
Бекс89, зашто промовишеш насиље?
A šta je još po tebi preostalo u ovoj priči? Da nisu možda trebali da mu se izvine što je uništio našu imovinu i da ga zamole da napusti vozilo kako bi ga zamolili da to više ne radi? Trebali ..... pred svim tim putnicima, da dobro zapamti dan kada je poslednji put uzeo sprej u ruke i samo pomislio da uništava nešto tuđe. Da, izgleda surovo i zvuči surovo, ali u ovom posrnulom društvu u kojem nam razni novinarčići serviraju priče za ispiranje mozga, gde treba da žalimo što hapse kriminalce i ološ, gde treba da se saosećamo sa jadnim učesnicima rijaliti programa i slično, dok niko ne sme da priča o mutljavini i kriminalu koji se dešava na visokom nivou iza vela priča za zatupljivanje.

Somi303":1dpontf4 je napisao(la):
Немају основу, а ако већ хоће увек сам расположен за расправу. Овим су добили огромну рекламу, у фзну видите да радимо па нема потребе за тиме ;)
Jel si siguran? Snimaš službeno lice u vršenju službene dužnosti, neovlašćeno, mogu se pozvati na ometanje u vršenju službene dužnosti, a i ne mora da te tuži, možeš imati problema ovako ;)

Мислим да би требало да добије прекршајну казну и да надокнади штету. А идентификација дечка је могла да се уради и без хајдучког упада у трамвај. Надам се да ће упркос томе да узме поново спреј у руке, јер је уметност лепа, али и да бира где ће да шара.

Матеја Бељан":2trxq9ry je napisao(la):
Бекс89, зашто промовишеш насиље?
a da li je tebi lepo kada su tramvaji izvrljani?Meni nije.Muka mi je kada vidim da neki bezobraznici unistavaju vozila nemilosrdno.Pa da li zvrljaju tako i svojim kucama?Svi ti zvrljaci nek idu i neka zvrljaju automobile njihovih roditelja koji su ih tako vaspitali nek se okanu nasih tramvaja.Da nisam ljubitelj GSP-a mozda i ne bi obracao paznju na to ali posto jesam ljubitelj jako mi to smeta tako da Becks ima pravo da misli tako

Матеја Бељан":20o8hm0b je napisao(la):
Надам се да ће упркос томе да узме поново спреј у руке, јер је уметност лепа, али и да бира где ће да шара.
Ja mislim da tu umetnost treba da prikaze na automobilu njihovih roditelja roditelji ce im skakati od srece

Значи, вама се не допада што неко шара трамвај и требало би му изломити кости. То је дивљачки и одвратно. Нико нема право да позива на насиље.

Alo zemljače, jel si ti svestan šta pišeš? Treba da šara tramvaj jer je to umetnost, pa daj mu tvoj auto pa nek ispoljava umetnost. Nek ti na kući/stanu ispoljava umetnost da uživaš svaki dan...

I da, imam pravo ....., uništava i moju imovinu, od onoga što mi se svaki mesec odbije od plate se plaća čišćenje njegove umetnosti...

Somi303":utwoiedn je napisao(la):
Јеси ли ти сигуран? ;)
Može da ti se napakuje svašta, pusti to, budi anoniman :) Mada sad si post'o poznat, otkriven ti je identitet zahvaljujući toj popularnosti kod gradskih vlasti i pre izlaska u novinama :mrgreen:

Vrh