ГБ 1359, односно несрећни Авансити на 72, никако да се комплетира. Или сам ја пицајзла па ми све смета, не знам.
Као што сам већ написао, види се да су одређени радови извршени. Нека од оних лепих седишта су замењена оним скрндавим-пластичним "Бучје-Прибој", тако да у аутобусу влада шарениш. Ок, верујем да је Авансити седишта тешко наћи, вероватно су и скупа и да има пречих ствари за средити у ГСП од седишта, тако да 'ајд да за ово прогледам ГСП-у кроз прсте.
Стакло на задњим вратима је замењено, све је у дуре.
Међутим, ево стања тапацирунга прозора и ултрапаса испод истог поред последња 3 седишта са леве стране, одмах испред вертикалне буџе за мотор.
Ивица прозора - исцепан тапацирунг:
Ултрапас се одвојио, тандрче и лупа о седишта и страницу аутобуса наизменично. In simulated Stereo, као свирка Бркова. Колико је одвојен види се на другој слици - читав прст, а и више местимично:
Написах пре пар постова да су друга врата са сломљеним стаклом замењена. Јесу, али неодговарајућим - ево како то изгледа, слика говори сама за себе. Крпеж by ГСП - Serbian original:
Није ми јасно зашто и та врата нису средили као задња - заменом стакла већ су мењали цело крило, па још ставили погрешно...
Колико као народ немамо никакав осећај за естетику и разлоковање лепог од ружног, то је чудо једно!