astrodule
Professional
Drugi sloj je skidan samo u žutoj traci, barem ono što sam video.
kod samog ulaza u podzemni prolaz sa str 6 kaplara...oba sloja se vide jasno skinuta,celom sirinom kolovoza nov asfalt ali nije habajuci jer na samoj raskrsnici fali...ne znam dole ka meku i srbija sume...zutu to sam vec video...Drugi sloj je skidan samo u žutoj traci, barem ono što sam video.
Ovo je najveći problem, eno na raskrsnici Bulevara i Takovske, semafor i dalje radi u režimu pre svinjca zvanog Ćacilend i onda se dešava sledeće, svi iz Bulevara idu levo u Takovsku, al semafor nije usklađen sa tim, pa se masovno ide na zeleno za pravo, dok nekolicina njih neupućenih stoji i čeka direkciono zeleno za skretanje, pa onda ostali vozači sviraju.Problem broj dva je što se režim semafora ne menja, a velika je razlika kada skoro svi sada skreću tamo gde do sada nisu skretali.
Autobusi obično na takvim mestima skrenu iz trake za pravo (recimo to često rade u Bulevaru Milutina Milankovića kada skreću u Tošin Bunar)Već je bilo pisano za novo "rešenje" gde nema više 2 trake za skretanje levo s Bulevara Mihajla Pupina ka Bulevaru umetnosti nego samo jedna.
Na papiru mi je to dobro rešenje, ali u praksi van špica brate čekao sam u busu 71 oko 7 minuta, a za vreme špica verujem da je više od 10 minuta.
Katastrofa, a ima i dalje puno automobila koji žele baš tu da izvrše skretanje ili čak polukružno.
Mene plaši kad završe podvožnjak koji će to haos biti tek i sa gužvama i sa pouzdanošću određenih linija JGP.
Pod hitno da promene interval i trajanje semafora za levo da duplo duže drži zeleno svetlo makar.
A kvalitet asfaltiranog novog dela gledajući ka opštini je solidan, nisam oduševljen mada može da prođe.