Гага
Professional
На неки начин и јесте сређивање пред Београдски маратон, с обзиром да је 06. априла.Pogledajte prilog 233405
Pogledajte prilog 233406
Rade se i linije sirom grada
Nekad je to bilo prolećno sredjivanje pred maraton
На неки начин и јесте сређивање пред Београдски маратон, с обзиром да је 06. априла.Pogledajte prilog 233405
Pogledajte prilog 233406
Rade se i linije sirom grada
Nekad je to bilo prolećno sredjivanje pred maraton
Кад је пoследњи пут пресвучена?Krecu radovi u Vinogradskom vencu. Ulica koja je komplet presvucena je toliko propala da se mora raditi ponovo, a 52 ce obilaziti preko Ibarske magistrale
Kakav Monti Pajton od grada i drzave, ovo ljudi nema nigdeInace indikativno je da se rade ulica u Vinci i Vinogradski venac, obe ulice kojima samo saobracaju strela autobusi.
Ne vredi, trenutno rukovodstvo Beograd puta i Puteva Beograda treba da ode na robiju posle smene ove vlasti.Jovana Subotića u Zemunu, pre dve godine radjena ulica. Poslao beokomu, ali ne secam se kad je neko reagovao poslednji put na neku prijavu.
Pogledajte prilog 233641
A mi iz Vinče i iz Ceraka nemamo pravo da se vozimo po ulicama bez rupa...
Hahahha gde zivis ti druze? Vec dva meseca strela drzi 52 nisi primetio?A mi iz Vinče i iz Ceraka nemamo pravo da se vozimo po ulicama bez rupa...
Kroz Vinogradski venac, da ja znam, ne prolazi ni jedan Strelin autobus.
Ulica je presvlačena pre orijentaciono 8-10 godina.
Pa ne mogu tacno da se setim, ali u poslednjih 5-7 godina. Ali uradjena je katastrofalno lose pa je brzo propala.Кад је пoследњи пут пресвучена?
Ne razumem kako je zamena teza.Nema potrebe za zamenom teza.
Priča je da iz budžeta neki lik uzme 30.000€ za farbanje a onda pozove lokalnog Mileta i kaže evo ti 1000€ idi iscrtaj par linija tamo po BG.Не знам која је прича.
Tзв. аутсорсинг, тренд нове либералне економије. Као што се свуда за портире и чистачице ангажују приватне агенције, тежи се да се ангажују и за друге оперативне послове попут одржавања, а државна оператива као тзв. терет буџета да се скреше.Често за Београд пут раде таква непозната предузећа. Не знам која је прича.