Гага
Professional
На неки начин и јесте сређивање пред Београдски маратон, с обзиром да је 06. априла.Pogledajte prilog 233405
Pogledajte prilog 233406
Rade se i linije sirom grada
Nekad je to bilo prolećno sredjivanje pred maraton
На неки начин и јесте сређивање пред Београдски маратон, с обзиром да је 06. априла.Pogledajte prilog 233405
Pogledajte prilog 233406
Rade se i linije sirom grada
Nekad je to bilo prolećno sredjivanje pred maraton
Кад је пoследњи пут пресвучена?Krecu radovi u Vinogradskom vencu. Ulica koja je komplet presvucena je toliko propala da se mora raditi ponovo, a 52 ce obilaziti preko Ibarske magistrale
Kakav Monti Pajton od grada i drzave, ovo ljudi nema nigdeInace indikativno je da se rade ulica u Vinci i Vinogradski venac, obe ulice kojima samo saobracaju strela autobusi.
Ne vredi, trenutno rukovodstvo Beograd puta i Puteva Beograda treba da ode na robiju posle smene ove vlasti.Jovana Subotića u Zemunu, pre dve godine radjena ulica. Poslao beokomu, ali ne secam se kad je neko reagovao poslednji put na neku prijavu.
Pogledajte prilog 233641
A mi iz Vinče i iz Ceraka nemamo pravo da se vozimo po ulicama bez rupa...
Hahahha gde zivis ti druze? Vec dva meseca strela drzi 52 nisi primetio?A mi iz Vinče i iz Ceraka nemamo pravo da se vozimo po ulicama bez rupa...
Kroz Vinogradski venac, da ja znam, ne prolazi ni jedan Strelin autobus.
Ulica je presvlačena pre orijentaciono 8-10 godina.
Pa ne mogu tacno da se setim, ali u poslednjih 5-7 godina. Ali uradjena je katastrofalno lose pa je brzo propala.Кад је пoследњи пут пресвучена?
Ne razumem kako je zamena teza.Nema potrebe za zamenom teza.