Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Jovana Subotića u Zemunu, pre dve godine radjena ulica. Poslao beokomu, ali ne secam se kad je neko reagovao poslednji put na neku prijavu.
20250324_082248.jpg

A mi iz Vinče i iz Ceraka nemamo pravo da se vozimo po ulicama bez rupa...
Kroz Vinogradski venac, da ja znam, ne prolazi ni jedan Strelin autobus.
Ulica je presvlačena pre orijentaciono 8-10 godina.

Jovana Subotića u Zemunu, pre dve godine radjena ulica. Poslao beokomu, ali ne secam se kad je neko reagovao poslednji put na neku prijavu.
Pogledajte prilog 233641
Ne vredi, trenutno rukovodstvo Beograd puta i Puteva Beograda treba da ode na robiju posle smene ove vlasti.

Više ne umeju ni šaht da postave, a ako i izađu da ovo srede, će samo da naspu nedostajući šljunak i pesak, a neće rešiti problem koji očigledno postoji oko ovog šahta, jer je sasvim očigledno da voda spira sloj na kome stoji asfalt.

A mi iz Vinče i iz Ceraka nemamo pravo da se vozimo po ulicama bez rupa...
Kroz Vinogradski venac, da ja znam, ne prolazi ni jedan Strelin autobus.
Ulica je presvlačena pre orijentaciono 8-10 godina.
Hahahha gde zivis ti druze? Vec dva meseca strela drzi 52 nisi primetio?
Da presvlacena je i poenta je da je katastrofalno lose uradjeno. Raspada se i Radnicka npr kao i deo izmedju Trgovacke i Pozeske pa niko ne reaguje.

Naljutili ste se na mene a ja sam samo dao odgovore na pitanja.
I naravno da se slažem da je loše urađena i "zmijica" i Trgovačka.
Trgovačka je valovito asfaltirana ali kvalitetno 😀 jer valovi stabilno stoje od kad su urađeni.
Radnička, onaj deo na Čukaričkoj padini nije krpljen od 2008 ili 2009... tuga.
A Vinogradski venac tj kako je zovu zmijica je u stanju raspada bila već nakon 3 -4 godine eksploatacije... još veća tuga.
Izvinjavam se za Strelu nisam shvatio da si mislio na gradske linije koje opslužuje Strela.
Mi stariji kad kažemo Strela mislimo na međugradski saobraćaj.

Mislili smo na cinjenicu da sve ulice kojima saobracaju linije koje je preuzela strela se redom saniraju, ne sto me trebaju, de facto je pola grada oranica, nego kako batina firma ima ogroman uticaj na gradsku vlast kako ne bi imali stetu na trapu autobusa

Vrh